Helsingin kausi päättyy Syyskuun lopussa

Kun maastopyöräilykausi jatkuu vielä kuumimmillaan, on silti aika jo luoda katse syksyyn. Helsingin toimipiste palvelee asiakkaita täydellä teholla vielä elo- ja syyskuun ajan, mutta sulkee ovensa talveksi lokakuun alussa. Tervetuloa siis vuokraamaan meiltä laadukas Canyonin tai Scottin maastopyörä alle vielä tänä syksynä! Vuokraamopalveluiden lisäksi Roll Outdoors Haagassa tekee opastettuja pyöräretkiä.  Jos työporukkasi esimerkiksi suunnittelee tyhy-päivää, on maastopyöräily erinomaisen upea vaihtoehto mukavaan yhteiseen tekemiseen. Vielä ehdit varata ryhmällesi oman sähköpyöräseikkailun tai muun opastetun pyöräilyn syksyn parhaisiin ulkoilukeleihin.

Syyskuisena lauantaina 9.9. pidetään myös naisten oma mtb-leiri Mimmi Trail Camp, jossa harjoitellaan ajotekniikkaa, ajetaan Helsingin keskuspuiston vaihtelevilla poluilla ja huolletaan niin pyörä kuin sen kuskikin.  Luvassa on hauskaa seuraa, itsensä haastamista, oivalluksia, onnistumisia ja huikean hyvää fiilistä!

Helsingin toimipisteen tulevat kuviot ovat vielä työn alla ja jatkosuunnitelmaa työstetään. Joka tapauksessa näyttää siltä, että tämä syksy on viimeinen Hotel Haaga Central Parkin tiloissa. Etsimme kuumeisesti sopivaa ratkaisua, mutta vielä meillä ei ole tästä enempää tiedotettavaa. Mikäli juuri sinä, hyvä lukija, olet henkilö kenellä olisi tarjota ajatuksia, ideoita tai mahdollisesti toimitiloja, niin ole meihin rohkeasti yhteydessä johannes@rolloutdoors.com

Lahjakortit ja sarjakortit

Huomaathan, että voimassaolevat lahja- ja sarjakortit voi käyttää Helsingissä vielä elo-syyskuun aikana. Tämän jälkeen ne ovat käytettävissä muissa toimipisteissämme eli Rovaniemellä ja Saariselällä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän liittyen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com