Pyöräretket - parasta yhteistä tekemistä!

Huom! Pyörävuokraamomme palvelee nykyisin Saariselän kylällä osoitteessa Saariseläntie 3.

Opastetut retket, kurssit, synttärit, polttarit tai vaikka tyhyt

Saariselän opastetut pyöräretket kesällä

Eikö tämän tekstin yllä näy verkkokauppaa? Bookkausikkuna vaatii avautuakseen keksien hyväksymisen. Pääset hyväksymään keksit sivun vasemmassa alalaidassa näkyvästä nappulasta tai selaimen asetuksista.

Voit myös varata ja tutustua retkiin alasivustolla www.rolloutdoorssaariselka.com

Saariselän talviretket

Eikö tämän tekstin yllä näy verkkokauppaa? Bookkausikkuna vaatii avautuakseen keksien hyväksymisen. Pääset hyväksymään keksit sivun vasemmassa alalaidassa näkyvästä nappulasta tai selaimen asetuksista.

Voit myös varata ja tutustua retkiin alasivustolla www.rolloutdoorssaariselka.com

Saariselän opastetut pyöräretket – Parasta yhteistä tekemistä

Roll Outdoors järjestää Saariselän Kiilopäällä opastettuja pyöräretkiä. Kerää porukka kasaan ja lähtekää opastetusti maastopyöräilemään kauniiseen tunturiluontoon! Olipa sitten kyse privaatista retkestä, TYHY-, TYKY-, virkistyspäivästä, tai vaikka juhlaporukasta, sähkömaastopyöräily keskellä Lapin kaunista luontoa sykähdyttää jokaista sitä kokeillutta. Miten olisi ensi viikon tiimipalaveri pyörän selässä? Vuoden ympäri ajamme myös viikkolenkeillä, jonne ovat tervetulleita kaikki.

Ammattitaitoisen oppaamme kanssa on turvallista ja mukavaa pyöräillä. Reittivalinnat tehdään aina koko porukalle sopiviksi.

Kiilopään ympäristöstä, Urho Kekkosen kansallispuiston alueelta, löytyy kasapäin loistavia pyöräilykohteita. Voit valita valmiista paketeistamme tai voimme yhdessä suunnitella parhaan reissun juuri teille sopivaksi.

Pienen porukan retkillä voitte valita sähkö- ja avustamattomien maastopyörien välillä. Isommat porukat toteutetaan lähtökohtaisesti sähköpyörillä. Sähkömoottorit huolehtivat, että kaikentasoiset ja -kuntoiset voivat osallistua pyöräretkelle. Myös hitaimmat pysyvät helposti koko porukan mukana.

Kiilopää on kuuluisa talvipyöräilymahdollisuuksistaan ja kaamoksen pimeys taittuu tehokkailla ajovaloilla. Letkassa ajelu revontulten alla tekee touhusta erityisen hienon kokemuksen!

Tutustu alla tuotepaketteihimme tai keksi omasi.
Email: saariselka@rolloutdoors.com
tai soita +358400 188 261 

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Tyky-päivä ideat – Maastopyöräilyä Saariselällä

Oletteko suunnittelemassa tyky-päivää työpaikalla? Opastettu pyöräretki on loistava valinta tyky-päivään. Meiltä löytyy laadukas pyörä jokaiselle osallistujalle. Ammattitaitoisen oppaamme kanssa on turvallista ja mukavaa pyöräillä, sillä reittivalinnat tehdään aina kaikille ryhmän jäsenille sopiviksi. Aiempaa maastopyöräilykokemusta ei siis tarvitse olla. Oppaamme antaa myös tekniikkavinkkejä maastopyöräilyyn.

Voimme vakuuttaa, että tyky-päivästä maastopyörän selässä huikeissa Saariselän tunturimaisemissa tulee ikimuistoinen! Ja jos et ole aiemmin maastopyöräilyä kokeillut, niin samalla rakastut myös tähän mahtavaan lajiin.

Tutustu lisää tyky-päivään Saariselällä >>

Kysy lisää tyky-päivän toteutuksesta:
email: saariselka@rolloutdoors.com 
tai soita 0400 188 261

pyörävuokra sisältyy opastetulle pyöräretkelle tai -kurssille Saariselällä

Pyöräretkelle tai -kurssille osallistumisen ei tarvitse jäädä kiinni siitä, että et omista pyörää. Opastettujen retkien hintaan kuuluu laadukas ja hyvin huollettu vuokrapyörä! Roll Outdoorsilta löydät laajan valikoiman sähköisiä maastopyöriä, sähköisiä ja ei-sähköisiä fatbikeja, läskipyöriä sekä mtb-pyöriä aikuisille ja lapsille.

Mikäli päädyt kuitenkin lähtemään itseksesi liikkeelle, vuokraa pyörä helposti ja edullisesti verkosta haluamallesi ajalle tai ole yhteydessä saariselka@rolloutdoors.com tai soita 0400 188 261  Pyörän voit vuokrata myös paikan päältä Roll Outdoorsin Saariselän pyörävuokraamosta. Saariselän pyörävuokraamomme sijaitsee Kiilopään tunturikeskusksessa, Suomen Latu Kiilopään päärakennuksessa.

Jos tarvitset opastusta oikeanlaisen pyörän valintaan, niin kilauta, laita viestiä tai tule käymään. Autamme sinua mielellämme pyörän valinnassa!

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää opastetuista retkistä Saariselän Kiilopäällä ? Kaipaatko kenties lisää tietoa tyky-päivän järjestämiseen? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme opastettuihin pyöräretkiin liittyvissä asioissa

Puhelin: 0400 188 261 
Sähköposti: saariselka@rolloutdoors.com