Koe ainutlaatuinen tyhypäivä maastopyöräillen – Roll Outdoors tarjoaa parhaan tyhypäivän Rovaniemellä!

Paras tyhypäivä Rovaniemellä? – lähde maastopyöräilemään

Haluatko tyhypäiväksi oikeasti kivaa tekemistä? Oletko kyllästynyt tylsiin virkistyspäiviin? Olisiko mukava saada valmis paketti ilman stressaavaa järjestelyä? Haluatko päästä kokeilemaan uutta lajia ja kokemaan ikimuistoisen tyhypäivän?

Meillä on ratkaisu – lähde maastopyöräilemään yhdessä työkavereidesi kanssa!

Nauti ulkoilusta, raikkaasta ilmasta ja yhteisestä ajasta kollegoiden kanssa luonnon helmassa. Maastopyöräily sopii kaikenlaisille työporukoille. Maastopyöräilytaustaa ei tarvitse olla, myös aloittelijoiden on helppo tulla mukaan. Olemme rakentaneet teille reitit valmiiksi, ja tarjoamme erilaisia reittejä aloittelijasta haastavampaan.

Tyhypäivä meidän kanssamme rakentuu helppouden, hauskanpidon ja mukavan yhdessäolon pohjalta. Älä stressaa päivän järjestelyistä, vaan ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme päivän teidän tarpeidenne mukaisesti. Ette tarvitse omia varusteita, vaan pyörät ja varusteet saatte meiltä.

Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput!

Tyhypäivä tulossa, ideat hukassa?

virkistyspäivän aktiviteetti rovaniemellä maastopyöräily

Taas olisi aika järjestää tyhypäivä, mutta mitä silloin voisi tehdä?

Perinteinen vaihtoehto keilaus ja syömään kyllästyttää. Se on kokeiltu ja tylsäksi todettu. Toinen perinteinen vaihtoehto eli saunaan ja ryyppäämään on huono, koska kaikki eivät halua osallistua. Siinä poissuljetaan esimerkiksi ne, jotka eivät käytä alkoholia.

Onneksi meillä on tarjota huikea ja ikimuistoinen tyhypäivä juuri teille! Lähde maastopyöräilemään yhdessä työkavereidesi ja ammattitaitoisen oppaamme kanssa!

Maastopyöräily on ryyppäämiseen ja keilailuun verrattuna paljon terveellisempi vaihtoehto. Maastopyöräily on lisäksi monille tuntematon laji ja siksi monet meillä tyhypäivänä pyöräilemässä käyneet ovat innostuneet lajista kokeilun jälkeen.

Eli ikimuistoisen virkistyspäivän lisäksi, päivä maastopyöräilyn parissa voi olla monille tiimin jäsenille uuden, liikunnallisemman elämän alkupiste. Ja aktiivisempi ihminen jaksaa paremmin töissä.

Raittiissa ulkoilmassa yhdessä touhuaminen rakentaa myös tiimihenkeä paremmin kuin ryyppääminen tai jo liian monta kertaa kokeiltu keilaaminen.

Me lupaamme tyhypäivän Rovaniemellä tyytyväisyystakuulla

Onko tyhypäivä pakollinen? Onko tyhypäivä työaikaa? Tällaisia asioita ihmiset googlettavat. Se kertoo, että tyhypäivät ovat tylsiä ja epäonnistuneita.

Välty tyhypäivänä tylsyyden ja pettymyksen tunteilta! Valitse liikunnallinen työhyvinvointipäivä, joka sopii kaikille ja saa hymyn huulille.

Roll Outdoors tarjoaa Rovaniemellä helppoja avaimet käteen -tyhypäiviä tai -retkiä tyytyväisyystakuulla!

Meidän tyhypäivässä yhdistyvät yhdessäolon parhaat puolet: liikkuminen, yhdessäolo, luonto sekä uuden oppiminen. Järjestämämme tyhypäivät ovat olleet todella tykättyjä.

Lisäksi hyödyt meidän päivästä ovat vertaansa vailla. Ulkona raittiissa ilmassa yhdessä touhuaminen on paras tapa vahvistaa tiimihenkeä. Luonnossa oleminen parantaa hyvinvointia ja liikkuminen on työssä jaksamisen kannalta tärkeää. Uuden oppiminen on parasta ja samalla ehkä löydätte uuden harrastuksen.

tiimipäivä virkistyspäivä maastopyöräillen Rovaniemi
Excellent
Based on 200 reviews
stefano signori
stefano signori
2024-03-10
L'esperienza più divertente in Rovaniemi! Senza troppa esperienza in bici si può fare un bellissimo percorso, divertente e adrenalinico, sulla collina di ounasvaara. Non c'è tempo di guardarsi attorno perché il tracciato è tortuoso ma ti stampa un sorriso in faccia! Questi tracciati sono i più belli di tutta la Lapponia
Mario Schmitz
Mario Schmitz
2024-03-09
Great Service, Perfect Location for the snow trails. Helmet included Take the non-ebike 😉
Joonas Oksanen
Joonas Oksanen
2024-03-09
Palvelu hyvää ja ammattitaitoista.
Mikko Nurmela
Mikko Nurmela
2024-03-07
Defenitely outstanding winter mountain bike tour that is available through Ounasvaara trails! Highly recommended and amazing way to explore Ounasvaara and real Finnish forest beauty, inhale fresh air and enjoy from the silence by bike.
Brice Retailleau
Brice Retailleau
2024-03-07
Super expérience, nous avons vraiment profité de la nature sur des sentiers très bien balisés. Roll outdoors est vraiment très accueillant et très bon matériel
Daniel Smits
Daniel Smits
2024-02-24
met mijn dochter (18) en zoon (15) gedaan. Was echt geweldig. 3 uur is prima voldoende en de accu compenseert een gebrek aan conditie. echt een van de leukste activiteiten van de week!!! grote aanrader !! super service ook van de verhuurders. heel relaxed, goed geholpen, fietsen ook top!! altijd doen.
Mattijn Stork
Mattijn Stork
2024-02-23
Great bikes, we rented four of them with our family without a guide. The track is wonderful and info from Roll Outdoors about the route is very clear. Definitely value for money! We loved this activity!
Francesco Barile
Francesco Barile
2024-02-16
SUPER!!!
Marie PAUTY
Marie PAUTY
2024-02-02
Superbe expérience , personnels très sympathiques. Les vélos sont d’excellentes qualités

Ole nopea, kesän parhaat tyhyajat myydään nyt!

Huonoja kokemuksia liikunnallisesta tyhypäivästä? – Nyt on aika hyville kokemuksille

maastopyöräily tyhy-päivä yhteistä tekemistä

Oletko joskus ollut viettämässä liikunnallista tyhypäivää ja ajattelet, että ei ikinä enää?

Päivän liikunnallisen osuuden järjestäminen on annettu yrityksen urheilullisimmalle henkilölle, joka on vuorikiipeilijä, ultrajuoksija tai maastopyöräilijä. Niinpä lopputuloksena on liikunnallinen tyhypäivä, johon harva kykenee osallistumaan ja vielä harvempi nauttii siitä.

Entäpä, jos tällä kertaa kokeilisitte liikunnallista tyhypäivää, johon kaikki voivat osallistua, joka ei vaadi teiltä järjestelyjä, jättää mukavat muistot yhteisestä päivästä ja ehkäpä useampi teistä löytää uuden, koukuttavan harrastuksen?

Meidän tyhypäivä on rakennettu nimenomaan kaikille sopivaksi. Riittää, että osaat pyöräillä. Pääosassa on hauskanpito, yhdessäolo ja uuteen harrastukseen tutustuminen. Päivään ei sisälly kilpailuhenkisyys, tylsyys tai huonot kokemukset.

Stressitön ja huippukiva tyhypäivä Rovaniemellä

Jääkö liikunnallinen tyhypäivä järjestämättä, koska se vaatii liikaa tekemistä, eikä kenelläkään yrityksessänne tai organisaatiossanne ole aikaa siihen?

Liikunnallisen tyhypäivän järjestäminen on usein hankalaa. On hoidettava kaikkien kuljetukset, ruoat ja kaikille välineet.

Siksi tarjoamme helppoa avaimet käteen -tyylistä tyhypäivää tai -retkeä.

Päivään sisältyy:

  • kaikille pyörät (sähköpyörä, fatbike tai maastopyörä) ja kypärät
  • opastus lajin pariin
  • pyöräretki (max 20 hlöä) ammattitaitoisen oppaan johdolla
  • reittikartta
  • mahdollista sisällyttää ruokailu sekä pukeutumis- ja saunatilat käyttöön

 

Teidän tarvitsee siis vain tulla paikalle asianmukaisiin ulkovaatteisiin ja kenkiin pukeutuneina!

tiimipäivä virkistyspäivä maastopyöräily sähköpyörä

Ei enää huonoja kokemuksia tai tylsiä tyhypäiviä!

Välineillä on väliä – tyhypäivä maastopyöräillen laadukkailla pyörillä

Helsinki pyöräreitti kävelyreitti reitti pyöräily maastopyöräily sähköpyöräily

Uuden lajin kokeileminen jättää aivan erilaisen maun, kun sen tekee laadukkailla huippuvälineillä.

Meillä monilla on huonot kokemuksemme esimerkiksi kouluaikojen hiihtotunneista, kun surkeilla suksilla ilman oikean tekniikan opetusta on pitänyt hikoilla laduilla.

Roll Outdoorsin tyhypäivään sisältyy laadukkaat ja hyvin huolletut pyörät kaikille osallistujille sekä opastus lajin pariin. Meillä on laaja valikoima uusimpia pyöriä maastopyöräilyyn, joista voit valita mieleisesi. Valittavissa on sähköpyörä, fatbike tai maastopyörä. Me autamme valitsemaan oikean kokoisen ja oikeanlaisen pyörän. Pyörien kunto tarkistetaan jokaisen retken jälkeen ja huolletaan säännöllisesti, joten kaikki pyörät ovat hyvässä kunnossa.

Maastopyöräily on paljon nautinnollisempaa oikeasti laadukkaalla pyörällä. Ja valitsemalla sähköpyörän, pyöräily on entistä helpompaa, mikä vain lisää nautintoa.

Miten tyhypäivän järjestäminen Rovaniemellä etenee?

  1. Selvitä osallistujien mieltymykset ja taidot: kysy etukäteen osallistujilta heidän toiveistaan ja varmista, että kaikki pystyvät osallistumaan valittuun aktiviteettiin.

  2. Tee suunnitelma: laadi päivän aikataulu, varmista, että aikataulu on realistinen ja jättää aikaa spontaaneille hetkille. Autamme mielellämme aikataulun suunnittelussa sekä järjestämme ohjelman alkuun, loppuun tai jopa varrelle mahdollisuuksia esim. ruokailuun.

  3. Tule paikalle ja nauti! Näin helppoa se on!

Mikä on Roll Outdoors?

Roll Outdoors vuokraa maastopyöriä, sähköpyöriä ja fatbikeja Saariselällä, Rovaniemellä ja Helsingissä. Lisäksi järjestämme opastettuja maastopyöräilyretkiä ja valmennamme sinut maastopyöräilylajin pariin kaikissa näissä kohteissamme.

Maastopyöräily on mahtava tapa nauttia Suomen ainutlaatuisesta ja kauniista luonnosta ympäri vuoden! Olitpa sitten vasta-alkaja, kokenut konkari tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät sinulle täydellisesti sopivan pyörän sekä halutessasi kokeneen ammattilaisen opastamaan pyöräretkeäsi.

Meillä on pyörävuokraamot Saariselällä ja  Rovaniemellä. Jos suunnittelet reissua näihin kohteisiin tai haluat muuten vain päästä maastopyöräilemään näissä maisemissa, niin vuokraa laadukas pyörä helposti meiltä. Voimme vakuuttaa, että maastopyöräily on nautinnollista hyvällä pyörällä.

Vuokraa maastopyörä meiltä, tule nauttimaan luonnon parhaista puolista ja rakastu maailman parhaaseen harrastukseen!

Mitä tyhypäivä maksaa Rovaniemellä?

Tyhypäivän hintaan vaikuttavat mm. osallistuvien henkilöiden määrä, päivän ja retken kesto sekä sisältyykö päivään ruokailu ja pukeutumis- ja saunatilat.

Kun haluat tietää, mitä tyhypäivä maksaa teidän tiimillenne, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut: Edenred, ePassi, Smartum sekä Tyky. 

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Usein kysytyt kysymykset – tyhypäivä

Meidän tyhypäivään valmistautuminen ei vaadi mitään erikoisia valmisteluja. Riittää, kun pukeudut sellaisiin ulkoiluvaatteisiin ja kenkiin, jotka ovat kelin mukaiset ja joiden kanssa pyöräily onnistuu hyvin. Sen lisäksi jokaisen täytyy tavalla tai toisella saapua sovittuna aloitusajankohtana Rovaniemen pyörävuokraamoon, josta Rovaniemen tyhypäivän pyöräretket alkavat. Jos olette valinneet tyhypäiväpaketin, joka sisältää myös ruokailun, niin siitäkään ei tarvitse sitten kenenkään huolehtia.

Ei ole. Olemme rakentaneet tyhypäiväpakettimme soveltumaan kaikille, ikään, taitotasoon tai kuntotasoon katsomatta. Jos olet joskus pyöräillyt, niin päivämme sopii loistavasti sinulle. Olemme rakentaneet eritasoisia reittejä ja selvitämme aina etukäteen, minkä tasoisia pyöräilijöitä teidän tiimistänne löytyy ja suunnittelemme pyöräretket sen mukaisesti. Lisäksi meillä on sähköpyöriä saatavilla, jotka helpottavat paljon pyöräilyä maastossa tai esimerkiksi raskaammassa talvikelissä.

Kaikki, jotka osaavat pyöräillä eli perus pyöräilytaidolla selviää. Ei tarvitse olla yhtään kokemusta maastopyöräilystä.

Tyhypäivän pyöräretket lähtevät ja päättyvät aina pyörävuokraamoltamme. Rovaniemen pyörävuokraamomme sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa, Hostel Cafe Kodin sisäpihalla. Osoitteessa Pekankatu 2, 96200 Rovaniemi.

Tyhypäivän pyöräretken kesto voidaan räätälöidä teidän tarpeidenne ja kiinnostuksenne mukaan. Yleensä pyöräretkien kestot ovat 1-4 tuntia.

Mukananne on kokenut ja ammattitaitoinen oppaamme, joka tuntee pyöräreitin kuin omat taskunsa ja pitää huolen, että reitillä pysytään.

Kyllä. Tarjoamme tyhypäiväpaketteja ympäri vuoden.

Kesän parhaat tyhypäivät myydään nyt!

Meillä on tyhypäiviä saatavilla rajallisesti, eikä kesälle montaa retkeä mahdu. Ole siis nopea ja varaa oma tyhypäiväsi jo tänään!

Konseptimme on uniikki. Tartu huikeaan mahdollisuuteen ja tule nauttimaan ikimuistoisesta tyhypäivästä meidän kanssamme!

Excellent
Based on 200 reviews
stefano signori
stefano signori
2024-03-10
L'esperienza più divertente in Rovaniemi! Senza troppa esperienza in bici si può fare un bellissimo percorso, divertente e adrenalinico, sulla collina di ounasvaara. Non c'è tempo di guardarsi attorno perché il tracciato è tortuoso ma ti stampa un sorriso in faccia! Questi tracciati sono i più belli di tutta la Lapponia
Mario Schmitz
Mario Schmitz
2024-03-09
Great Service, Perfect Location for the snow trails. Helmet included Take the non-ebike 😉
Joonas Oksanen
Joonas Oksanen
2024-03-09
Palvelu hyvää ja ammattitaitoista.
Mikko Nurmela
Mikko Nurmela
2024-03-07
Defenitely outstanding winter mountain bike tour that is available through Ounasvaara trails! Highly recommended and amazing way to explore Ounasvaara and real Finnish forest beauty, inhale fresh air and enjoy from the silence by bike.
Brice Retailleau
Brice Retailleau
2024-03-07
Super expérience, nous avons vraiment profité de la nature sur des sentiers très bien balisés. Roll outdoors est vraiment très accueillant et très bon matériel
Daniel Smits
Daniel Smits
2024-02-24
met mijn dochter (18) en zoon (15) gedaan. Was echt geweldig. 3 uur is prima voldoende en de accu compenseert een gebrek aan conditie. echt een van de leukste activiteiten van de week!!! grote aanrader !! super service ook van de verhuurders. heel relaxed, goed geholpen, fietsen ook top!! altijd doen.
Mattijn Stork
Mattijn Stork
2024-02-23
Great bikes, we rented four of them with our family without a guide. The track is wonderful and info from Roll Outdoors about the route is very clear. Definitely value for money! We loved this activity!
Francesco Barile
Francesco Barile
2024-02-16
SUPER!!!
Marie PAUTY
Marie PAUTY
2024-02-02
Superbe expérience , personnels très sympathiques. Les vélos sont d’excellentes qualités

Pyydä tarjous tyhypäivästä Rovaniemellä

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta rovaniemi@rolloutdoors.com tai soittamalla Rovaniemen toimipisteelle: 0400 3800 63