Täältä löydät luotettavien kumppaniemme tarjoamia huippuelämyksiä!

mitä muuta tehdä rovaniemellä?

Mitä muuta tehdä Rovaniemellä kun pyöräily on jo koettu? Rovaniemi on tunnettu Joulupukin kotikaupunkina ja sen uskomattoman kauniista luonnosta ja kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Pyöräilyn ohella voit ihailla revontulia, kokeilla husky-ajeluita, nauttia lappilaisesta ruokakulttuurista tai osallistua jännittäviin jääaktiviteetteihin. Olemme valinneet sinulle parhaat palvelut ja tuotteet luotettavilta kumppaneiltamme, jotta voisit kokea Rovaniemen monipuoliset elämykset parhaimmillaan. Tutustu tarjontaan alta ja löydä uusia seikkailuja pohjoisen sydämessä!

Jos et vielä käynyt pyöräilemässä, varaa opastettu retki tai vuokrapyörät Rovaniemelle TÄSTÄ.

Meidän Suosikki aktiviteetit

Eikö tämän tekstin yllä näy verkkokauppaa? Bookkausikkuna vaatii avautuakseen keksien hyväksymisen. Pääset hyväksymään keksit sivun vasemmassa alalaidassa näkyvästä nappulasta tai selaimen asetuksista.

Voit myös varata ja tutustua retkiin alasivustolla www.rolloutdoorsrovaniemi.com

Parhaat ruokapaikat

Hostel Cafe Koti

Hostellin ruoalla ja kahvilla Rollin tyypit pidetään terveinä, virkeinä ja elinvoimaisina. Oikeasti yksi kaupungin parhaista lounaista, terveellistä ja monipuolista arjen juhlaruokaa. 

Myös hyvää kahvia ja loistavia leivonnaisia! 

Saigon Noodle Bar

Aasialaista ruokaa erittäin hyvällä meiningillä. Maku on kohdillaan, ihmiset paikallaan ja sijainti pääkadulla kylän ytimessä. 

Suosikki Majoitukset

Hostel Cafe Koti

Mukava ja viihtyisä majapaikka keskellä kaupunkia. Hostellin henkilökunta on ihan parasta, ruoka hyvää ja paikat siistissä kunnossa. Omalla pyörällä/autolla liikkuja arvostaa parkkihallia, missä kulkupeliä on turvallista säilyttää säältä suojassa. Ja kaiken lisäksi eräs pyörävuokraamo toimii samassa rakennuksessa 😉 

Jäikö jokin epäselväksi? Ota meihin yhteyttä!