Käytetyt vuokraamopyörät uuteen kotiin

Osta käytetty sähköpyörä, maastopyörä tai läskipyörä!

Tervetuloa käytettyjen pyörien verkkokauppaan! Myymme vuokraamokäytöstä poistettuja, käytettyjä pyöriä uusien mallien tieltä. Nyt on mainio tilaisuus saada käytettyjä, hyvin huollettuja pyöriä järkihintaan. Uutuutena voit ostaa meiltä pyörän myös työsuhdepyöräksi tai maksaa pyörän kätevästi osamaksulla.

Tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä sähköpyöriä, sähköläskipyöriä, maastopyöriä ja läskipyöriä. Mikäli haluat testata myytävää pyörää, voit vuokrata sen sinulle sopivaksi ajaksi. Jos päädymme pyöräkaupoille testin jälkeen, hyvitämme sinulle kyseisen pyörän vuokran.

Ostaessassi maastopyörän Roll Outdoorsilta, voit luottaa siihen, että saat hyvin pidetyn ja huolletun pyörän sekä saat halutessasi myös asiantuntevaa huoltoapua ja varaosia pyörään tulevaisuudessa.

Mikäli asut kauempana toimipisteistämme, voit ostaa meiltä pyörän myös Matkahuollolla toimitettuna.

Verkkokaupassa olevista pyöristä on jokaisesta yksilöstä saatavissa tarkemmat kuntokuvaukset sekä kuvat. Kysy lisää! 

Lue tästä parhaat vinkit käytetyn sähköpyörän ostajalle!

Käytetty pyörä työsuhdepyöräksi

Valitse käytetty maastopyörä työsuhdepyöräksi ja hyödynnä työsuhdepyöräedut. Käytetty maastopyörä tarjoaa saman suorituskyvyn kuin uusi pyörä, mutta edullisemmin. Meiltä voit ostaa käytetyn pyörän työsuhdepyöräksi E-Passi Biken, Etufillarin ja Fleetin kautta. Lue lisää!

Käytetty pyörä osamaksulla

Svean osamaksu tarjoaa mahdollisuuden hankkia unelmiesi käytetty maastopyörä tai sähköpyörä helposti ja joustavasti. Monipuolisessa valikoimassamme on  laadukkaita käytettyjä läskipyöriä ja maastopyöriä, molempia sähköavustuksella tai ilman. Ja osamaksun ansiosta voit nauttia harrastuksestasi heti ilman suuria kertaeriä. Lisäksi kunnon koeajon mahdollisuus helpottaa päätöksentekoa.

Jos et näe tämän tekstin yläpuolella verkkokauppaa klikkaa itsesi kauppaan TÄSTÄ.

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää käytetyistä pyöristä? Kaipaatko kenties lisää tietoa työsuhdepyöräeduista? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme käytettyihin pyörien kauppaan liittyvissä asioissa.

Puhelin: 0400 380063
Sähköposti: myynti@rolloutdoors.com