Pyöräretket - parasta yhteistä tekemistä!

Opastetut pyöräretket, kurssit, synttärit, polttarit tai vaikka tyhyt

Rovaniemen opastetut pyöräretket – Parasta yhteistä tekemistä porukalle

Kerää porukka kasaan ja lähtekää nauttimaan ulkoilusta ja opastetusta pyöräilystä! Olipa sitten kyse privaatista retkestä, TYHY-, TYKY-, virkistyspäivästä tai vaikka juhlaporukasta, sähkömaastopyöräily keskellä Lapin kaunista luontoa sykähdyttää jokaista sitä kokeillutta. Miten olisi ensi viikon tiimipalaveri pyörän selässä?

Roll Outdoors järjestää opastettuja pyöräretkiä jo vuosien kokemuksella. Ammattitaitoisen oppaamme kanssa on turvallista ja mukavaa pyöräillä. Reittivalinnat tehdään aina koko porukalle sopiviksi.

Rovaniemen ympäristöstä löytyy kasapäin loistavia pyöräilykohteita. Voit valita valmiista paketeistamme tai voimme yhdessä suunnitella parhaan reissun juuri teille sopivaksi.

Pienen porukan retkillä voitte valita sähkö- ja avustamattomien maastopyörien välillä. Isommat porukat toteutetaan lähtökohtaisesti sähköpyörillä. Sähkömoottorit huolehtivat, että kaikentasoiset ja -kuntoiset voivat osallistua pyöräretkelle. Myös hitaimmat pysyvät helposti koko porukan mukana.

Opastettuja pyöräretkiä voidaan toteuttaa ympäri vuoden. Syksyn tullen metsä pimenee iltaisin ja tehokkaiden valojen kanssa letkassa ajelu tekee touhusta erityisen hienon kokemuksen!

Tutustu alla tuotepaketteihimme tai keksi omasi ja ehdota sitä sähköpostilla
rovaniemi@rolloutdoors.com 
tai soita 0400 3800 63.

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Tyky-päivä ideat – Maastopyöräilyä Rovaniemellä

Oletteko suunnittelemassa tyky-päivää työpaikalla? Opastettu pyöräretki on loistava valinta tyky-päivään. Meiltä löytyy laadukas pyörä jokaiselle osallistujalle. Ammattitaitoisen oppaamme kanssa on turvallista ja mukavaa pyöräillä, sillä reittivalinnat tehdään aina kaikille ryhmän jäsenille sopiviksi. Aiempaa maastopyöräilykokemusta ei siis tarvitse olla. Oppaamme antaa tekniikkavinkkejä maastopyöräilyyn ja neuvoo matkan varrella.

Voimme vakuuttaa, että tyky-päivästä maastopyörän selässä mahtavissa Rovaniemen vaaramaisemissa tulee ikimuistoinen! Ja jos et ole aiemmin maastopyöräilyä kokeillut, niin samalla rakastut myös tähän mahtavaan lajiin.

Tutustu lisää tyky-päivään Rovaniemellä >>

Kysy lisää tyky-päivän toteutuksesta: 
rovaniemi@rolloutdoors.com 
tai 0400 3800 63

pyörävuokra sisältyy opastetulle pyöräretkelle tai -kurssille Rovaniemellä

Pyöräretkelle tai -kurssille osallistumisen ei tarvitse jäädä kiinni siitä, että et omista pyörää. Opastettujen retkien hintaan kuuluu laadukas ja hyvin huollettu vuokrapyörä! Roll Outdoorsilta löydät laajan valikoiman mm. sähköisiä maastopyöriä, sähköisiä ja ei-sähköisiä fatbikeja, läskipyöriä sekä mtb-pyöriä aikuisille ja lapsille.

Mikäli päädyt kuitenkin lähtemään itseksesi liikkeelle, vuokraa pyörä helposti ja edullisesti verkosta haluamallesi ajalle tai ole yhteydessä rovaniemi@rolloutdoors.com tai soita 0400 3800 63. Pyörän voit vuokrata myös paikan päältä Roll Outdoorsin Rovaniemen pyörävuokraamosta. Rovaniemen pyörävuokraamo sijaitsee aivan Rovaniemen keskustasta Hostel Cafe Kodin kanssa samassa rakennuksessa, sisäpihalla.

Jos tarvitset opastusta oikeanlaisen pyörän valintaan, niin kilauta, laita viestiä tai tule käymään. Autamme sinua mielellämme pyörän valinnassa!

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää opastetuista retkistä Rovaniemellä ? Kaipaatko kenties lisää tietoa tyky-päivän järjestämiseen? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme opastettuihin pyöräretkiin liittyvissä asioissa.

Puhelin: 0400 3800 63
Sähköposti: rovaniemi@rolloutdoors.com