Kesäillan tunnelmapyöräily

Rento yöttömän yön sähköpyöräily Santavaaraan

Tule mukaan sähköpyöräretkellemme ja koe Lapin luonnon tunnelma silloin, kun aurinko roikkuu juuri ja juuri horisontin yläpuolella.

Yötön yö, toiset kutsuvat sitä 24 tunnin päivänvaloksi, me kutsumme sitä tunteja kestäväksi auringonlaskuksi. Tule kokemaan Lapin taianomaiset hetket pyörän selässä! Tämä on tunnelmallinen yöajelu porojen maassa. Ammattitaitoinen paikallinen pyöräoppaamme vie sinut sähköavusteisilla maastopyörillä Rovaniemen kauneimpiin paikkoihin, missä voit mm. ottaa matkasi parhaat valokuvat.

Reitti koostuu päällystetystä pyörätiestä sekä paikoitellen jopa huonokuntoisista metsäautoteistä. Sähköpyörällä ajaminen on enimmäkseen helppoa, ja jos voit ajaa pyörällä pari tuntia, sinun pitäisi pystyä suorittamaan tämä kierros vaivatta.

Retken kuvaus

Rento yöttömän yön sähköpyöräily Santavaaraan lähtee talliltamme Rovaniemen keskustasta. Lähdettyämme tallilta, jokiranta johdattelee meidät ulos keskustasta ja siltaa pitkin Ounasjoen yli. Helppoa ajoa päällystetyllä tiellä noin 7km.

Seuraavaksi käännymme Santavaaran metsäautotielle ja suuntaamme ylös mäkeä. Reitin vaikeusaste ja pituus vaihtelevat ryhmän mukaan, yleensä 3-7 kilometriä.

Mukavan metsäpyöräilyn jälkeen päädymme Santavaaran huipulle ja Kuninkaan Laavulle nauttimaan upeasta Ounasjokilaaksoon avautuvasta maisemasta. Maisemia aikamme ihasteltuamme on aika rullailla takaisin päällystetylle tielle ja takaisin kohti kaupunkia.

Kysy toki oppaaltasi myös muista reittivaihtoehdoista!

Retken kesto: 3 tuntia

Matkan pituus: Ajettu matka riippuu yhdessä sovitusta reitistä. Useimmiten 20-25km.

Kalusto: Sähkömaastopyörät

Vaikeustaso: Sopii kaikille pyöräilytaitoisille

Ryhmäkoko: 2-8 henkilöä

Yksityinen/avoin ryhmä: Yksityinen

Kausi: 1.6 – 30.7 

Hinta: Tarkista päiväkohtainen hinta varauskalenterista

Varaa tästä

Hävisikö tästä varauskalenteri? Ota yhteyttä myyntiin sales@rolloutdoors.com tai +358 400 3800 63

Voit varata ja tutustua retkiin myös alasivustolla www.rolloutdoorsrovaniemi.com

Lisätiedot

Jäikö jokin kaivelemaan?

Tarvitsetko vielä lisätietoa retkestä tai apua varaamisen kanssa? Soita suoraan toimistolle tai laita viestiä oheisella lomakkeella.

Puhelin: 0400 3800 63
Sähköposti: rovaniemi@rolloutdoors.com