Tervetuloa seikkailujen seikkailuun!

Ounasvaaran aarrejahti

Aarrejahdin idea: Tiimityöskentely ja reippailu ulkona

Ounasvaaran Aarrejahti on pulmapeli-tyyppinen suunnistustapahtuma Rovaniemen Ounasvaaralla. Se on seikkailujen seikkailu täynnä eksymisen ja löytämisen riemua! Virkistävää tekemistä vaikka yrityksesi TYKY-päivään!

Osallistujilta vaaditaan tiimityöskentelytaitoja vaaralle sijoitetuilla taito- ja tietorasteilla, sekä hyviä liikunnallisia yksilösuorituksia. Voittaja on se joukkue, joka pystyy sopeutumaan vallitsevaan tilanteeseen ja parhaiten hyödyntämään annetut työkalut. Pelin ideana on kerätä joukkueena mahdollisimman suuri pistepotti. 

Ensimmäisenä haasteena on selvitä reittimestarin piirtämästä kartasta. Kootkaa voimanne, jakakaa tehtävät viisaasti ja nauttikaa ulkoilusta! Täydellinen ulkoilupäivä odottaa!

virkistyspäivän aktiviteetti rovaniemellä maastopyöräily

Tämä ei ole pakohuone, mutta aivonystyrät pääsevät silti töhin. Pulmapeli pyörillä liikkuen hioo tiimiä yhteen. Nokkelin voittakoon!

kenelle aarrejahti sopii?

Aarrejahti on suunniteltu yritysten mukavaksi aktiviteetiksi yritysten virkistyspäivään.

Se sopii silti ihan kaikille ja kaikentasoisille ryhmille jotka haluavat haastaa ryhmätyötaitoja sekä hitsata tiimiä yhteen. -Ja hoitaa koko paketti virkistävän ulkoilun merkeissä.

Tämä aktiviteetti soveltuu myös suurille ryhmille, suurin ryhmä on ollut yli sata henkeä! Ryhmäkoosta ja ihmisten liikuntainnosta riippuen pelikenttä ja toiminnot sopeutetaan ryhmälle sopivaksi. Osa tehtävistä voidaan suorittaa jalat maan kamaralla.

Kesto ja ajankohta

Aarrejahti räätälöidään juuri sinun ryhmällesi sopivaksi ja sopivan mittaiseksi. Optimaalinen aktiviteetin kesto on noin 3-4 tuntia. Jos tämä jää askarruttamaan, kysy ihmeessä lisää myynnistämme: puh. 050-3807159

Tällä hetkellä tapahtuma voidaan järjestää milloin vain sulan maan aikana. Talviversio on toki ollut mielessä ja ehkä julkaistaan jossain vaiheessa.

Hinta

Aloitusmaksu 600€ + 45€/osallistuja (sis alv 24%)

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella! Mahdollisuus järjestää myös ruokailut ja saunat päälle 😉 

Tämä ei ole pakohuone, mutta aivonystyrät pääsevät silti töhin. Pulmapeli pyörillä liikkuen hioo tiimiä yhteen. Nokkelin voittakoon!

PYYDÄ TARJOUS aarrejahdista

työsuhde-etu veroetu sähköpyörä maastopyörä työsuhdepyörä

Ratamestari

Johannes Perkkiö

Puh. +358 50 380 7159
Sähköposti johannes@rolloutdoors.com