Mitä missä milloin?

Ennakko-ohjeet opastetuille retkille

Oletko tulossa opastetulle talvipyöräretkellemme Rovaniemellä? Täältä löydät lisätietoa ja hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valmistautua parhaaseen mahdolliseen aktiviteettiin lähellä Napapiiriä. Nämä ohjeet koskevat niitä retkiä, joista ei ole erikseen sovittu jotain muuta.

Tapaamispaikka

Tapaamme Hostel Cafe Kodin aulassa/kahvilassa osoitteessa Valtakatu 21, 96200 Rovaniemi. On suositeltavaa saapua noin 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Voit tulla paikalle vielä aikaisemmin, jos haluat juoda kupin kahvia ennen retkeä.

Mitä retkiin sisältyy

Tietysti pyörät! Lisäksi kaikki osallistujat saavat laadukkaan kypärän ja tarvittaessa valot. Maastopyöräilyssä on aina pakollista käyttää sopivaa ja asianmukaisesti säädettyä kypärää. Voit myös tietenkin käyttää omaa kypärääsi.

Meillä on myös saatavilla kenkäsuojia, ylimääräisiä hanskoja ja pipoja. Katso lisää vaatetuksesta alla!

Miten pukeutua

Tarvitset pyöräilyyn säänmukaisen varustuksen. Talvella erityishuomioita kannattaa kiinnittää jalkojen, käsien ja kasvojen suojaamiseen. Muuten vaatetus on noin suunnilleen sama kun lasketellessa. Kesällä kannattaa kiinnittä huomioita mahdolliseen vesisateelta suojautumiseen. Pitkät kaulaliinat, olkalaukut ja leveät lahkeet ovat turvallisuusriski.

Tarkemmin tietoa talvipukeutumisesta löytyy täältä.

Ennakkovalmistautuminen

Nälkäinen ja janoinen pyöräilijä harvoin on onnellinen pyöräilijä. Syö ja juo aina hyvin ennen pyöräilemään lähtemistä! Ota mukaan vesipullo ja pientä lisäenergiaa, esimerkiksi välipalapatukka.

Muuta tärkeää!

Osallistujien turvallisuuden takia kaikkien osallistujien tulee olla retkillä selvin päin (promilleraja 0). Mikäli sinulla on tiedossa olevia sairauksia tai rajoitteita, joista oppaan olisi hyvä tietää, voit kertoa niistä meille etukäteen tai suoraan oppaalle ennen retken alkua. 

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää valmistautumisesta? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme valmistautumiseen liittyvissä asioissa

Puhelin: +358400 3800 63
Sähköposti: rovaniemi@rolloutdoors.com