Koe Rovaniemen parhaat polut pyörällä

e-fatbike talviretki Rovaniemellä

Haluatko löytää Rovaniemen parhaat näköalapaikat ja hauskimmat polut? Tarvitko ehkä tukea maastopyöräilyharrastuksen aloittamiseen? -Vai haluatko vain lähteä ystävien kanssa opastetulle retkelle vailla huolta sopivasta reitistä tai muista ihmisistä samassa ryhmässä. Varaa tästä yksityinen retki sähköläskipyörillä! 

Kesto

2 tuntia

Vaikeustaso

Yksityinen retki, asiakas päättää vaikeustason

Hinta

115€ / henkilö
(2-8 henk)

199 / henkilö
(1 henk)

Ryhmäkoko

Yksityinen ryhmä, 1-8 henkilöä.

Muutostoiveista / isommista ryhmistä otathan yhteyttä myyntiin: rovaniemi@rolloutdoors.com tai +358503807159

Reitti

Retki aloitetaan normaalisti Roll Outdoorsin tallilta, Hostel Cafe Kodin sisäpihalta. Muutamassa minuutissa sähköpyörät liikauttavat ryhmän Kemijoen yli Ounasvaaran talvisille poluille, joita saadaan nautiskella rauhassa noin kahden tunnin ajan. Reitti valikoituu oppaan kanssa keskustelun ja ryhmän taitotason mukaan.

E-FATBIKE ON HELPPO AJAA

Talvella retki toteutetaan sähköavusteisilla fatbike pyörillä. Sähköläski, eli e-fatbike on luontoretkeilijän todellinen sveitsiläinen linkkuveitsi; Paksut renkaat kantavat hyvin lumisella reitillä ja sähkömoottori auttaa mukavasti ylämäessä. Jos vain osaat ajaa tavallisella polkupyörällä, tämäkin ihme onnistuu varmasti.

SOVELTUUKO TÄMÄ MINULLE?

Tämä retki soveltuu mainiosti maastopyöräilyyn tutustujille, työporukoille ja vaikka polttareita viettävälle ryhmälle. Koulutettu oppaamme auttaa sekä pyörän, että ajamisen tekniikkaan tutustumisessa. Ammattilainen osaa myös sopeuttaa reitin juuri teidän taitojenne ja toiveidenne mukaan.

Ja mikä parasta, myös vaativammat ajot onnistuu vauhdinnälkäisille. Vauhtia lisäämällä Ounasvaaran talvireiteistä saa todella hauskan talvisen vuoristoradan!

MITÄ RETKEEN SISÄLTYY?

 • Opastettu retki Ounasvaaralle
 • Laadukas e-fatbike
 • Pyöräilykypärä
 • Tarvittaessa lämpimät kenkäsuojat
 • Tarvittaessa löytyy myös pipoa/hanskaa/kypärälakkia

MITÄ EI SISÄLLY?

 • Matka-/tapaturmavakuutus.
  Roll Outdoor Oy:llä on vastuuvakuutus, joka kattaa oppaan/yrityksen aiheuttamat virhetilanteet. Olet kuitenkin itse vastuussa omasta toiminnastasi retken aikana.  

MITÄ MUKAAN?

Talvikaudella lämpötilat voivat vaihdella suojakelistä kovaan pakkaseen ja pukeutumiseen kannattaa käyttää hieman ajatusta. Vaatetta kannattaa olla vähän enemmän kuin hiihtoretkellä, mutta vähemmän kuin lasketellessa.

 • Alle lämpökerrasto. Kovalla pakkasella tuplana.
 • Välikerrasto ainakin yläosassa
 • Talvitakki ja housut
 • Lämpimät hanskat
 • Talvikengät. Villainen tuplasukka on pakkasella hyvä valinta.
 • Tuulelta suojaava tupsuton pipo ja/tai kypärälakki kypärän alle.
 • Huom. Pitkää takkia ja löysiä housuja kannattaa välttää. Ne voivat tarttua renkaaseen/ketjuihin. Samaa koskee vapaana roikkuvia kaulahuiveja.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Pyöräilijän minimipituus on 150cm.

Talvipyöräily sähköavusteisella maastopyörällä on erittäin helppoa, jos sinulla on säännöllistä pyöräilykokemusta. Sähköavustuksesta huolimatta sähköpyöräilykin on liikuntaa ja voi jopa ottaa kunnon päälle, mikäli et ole pyöräillyt vuosiin tai olet muuten heikossa kunnossa.

Lapin keli tekee välillä temppunsa. Hyvällä kelillä talvireitti on helppoa ja hauskaa ajettavaa. Vähän niinkuin vuoristorata, jossa voit itse säätää vauhdin sopivaksi. Kaikilla keleillä reittiä huolletaan parhaan mukaan, mutta  haastavissa olosushteissa reitin huono kunto voi aiheuttaa retkelle reittimuutoksia.

Kuitenkin suurin osa retkistä (99,9%) voidaan toteuttaa kelistä huolimatta, lähes aina päästään Ounasvaara huipuittamaan ja jokaisella retkellä on hauskaa. Mikäli olosuhteet käyvät liian hankaliksi, katsotaan yhdessä perutaanko retki, vai siirretäänkö toiseen ajankohtaan.

PERUUTUSEHDOT

We will charge a cancellation fee of 100% if booking is cancelled 1 day or less before the event
We will charge a cancellation fee of 50% if booking is cancelled 3 days or less before the event
We will charge a cancellation fee of 10% if booking is cancelled 360 days or less before the event

Eikö tämän tekstin yläpuolella näy verkkokauppaa? Verkkokaupan näkyminen vaatii evästeiden hyväksymisen. 

Voimmeko auttaa?

Heräsikö kysymyksiä? Tarvitsetko apua sopivan retken valinnassa? Tuliko sinulle ongelmia varausprosessin kanssa?

Täytä alta yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten tai soita suoraan toimistolle.

Puhelin: 0400 3800 63
Sähköposti: rovaniemi@rolloutdoors.com