Pyöräilyä avotunturissa - Saariselkä

Huom! Pyörävuokraamomme palvelee nykyisin Saariselän kylällä osoitteessa Saariseläntie 3.

Maastopyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket – Saariselkä

AUKIOLOAJAT 

Maanantai – Sunnuntai: 10:00 – 17:00

Poikkeusaukioloajat

16.6.2024 Suljettu

Maastopyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket – Saariselkä, Kiilopää

Kiinnostaako maastopyöräily Saariselän luonnossa? Tule pyöräilemään Saariselälle Urho Kekkosen kansallispuiston ainutlaatuisiin maisemiin. Täällä pääset keskelle Lapin taikaa ja nautit alueen monipuolisista lomapalveluista

Saariselältä löydät lähes vuokraamon ovelta alueen uskomattomimmat ja elämyksellisimmät pyöräilyreitit niin aloittelijoille kuin pitkään harrastaneille. Ajettavaa riittää vaikka koko viikoksi, tutustu pyöräreitteihin tarkemmin ja totea itse.

Vuokraa pyörä Saariselän reissullesi helposti ja edullisesti suoraan verkosta juuri tarvitsemallesi ajalle. Meiltä saat myös Saariselän parhaat opastetut maastopyöräretket Kiilopään mahtavaan tunturiluontoon. Kokeneet oppaamme tekevät pyöräretkestäsi vielä paremman, sillä sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimiseen.

Tutustu vuokraamomme pyörävalikoimaan, josta löydät muun muassa sähköiset maastopyörät, sähköiset ja lihasvetoiset fatbiket sekä mtb-pyörät niin aikuisille kuin lapsille. 

Saariselän pyörävuokraamostamme löydät niin sähköiset kuin lihasvetoiset fatbiket eli läskipyörät sekä kesäkaudella myös kapeampirenkaiset täysjousitetut sähkömaastopyörät. 

Vuokraamon valikoimaan kuuluu huippupyöriä, kuten esim. Scott Strike e-ride täysjousitettuja sähkömaastopyöriä, hiilikuiturunkoisia Canyonin Dude läskipyöriä tai Rockmachine Avalance E90 sähköläskejä.

Tuotteita on rajoitetusti ja suosittelemmekin varaamaan ne etukäteen!

Varaa pyörät helposti alta tai ole yhteydessä meihin puhelimella 0400 188 261 tai sähköpostilla saariselka@rolloutdoors.com.

Jos tarvitset opastusta oikeanlaisen pyörän valintaan, niin kilauta, laita viestiä tai tule käymään, autamme sinua mielellämme pyörän valinnassa!

Meillä käyvät maksuvälineenä seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline
reitti pyöräreitti maastopyöräreitti talvireitti kiilopää saariselkä sähköpyörä läskipyörä maastopyörä tunturi maisema mitä tehdä lapissa Lappi

Muut palvelut Saariselällä

Saariselkä on oma pieni paratiisinsa tunturien suojassa Urho Kekkosen Kansallispuiston kainalossa. Vuokraamomme on sopivasti keskellä parhaita Saariselän palveluita, sekä latu- ja maastopyöräreitistöjä. Alueelta löytyy ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden ja kaiken keskuksena toimii täyden palvelun myymälämme. 

hiihto hiihtoreitti hiihtolatu saariselkä kiilopää maisema mitä tehdä lapissa

Ainutlaatuinen Saariselkä tarjoaa ikimuistoiset pyöräilykokemukset

Roll Outdoorsilta saat monipuolisen pyöräilyelämyksen Saariselällä helposti yhdestä osoitteesta. Lapin upeat avotunturimaisemat ja maagiset ikimetsät tarjoavat unohtumattomia pyöräilykokemuksia niin kesäisin kuin talvisin kaikille, ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta.

Kansallispuiston sykähdyttävät maisemat ovat monipuolisen vaihtelevat ja tarjoavat uskomattomia elämyksiä. Näillä reiteillä pääset pyöräilemään metsän siimeksessä, järvien ja jokien rannoilla, purojen poikki, tunturien rinteillä sekä kaiken kukkuraksi huiputtamaan tuntureita. Ulkoilupäivän päätteeksi alueen ravintoloiden antimet ja Saariselän kylpylä ovat takuuvarma ihmisen onnellistaja ympäri vuoden!

5 syytä valita Roll Outdoors pyörävuokraus, Saariselkä

  1. Me rakastamme maastopyöräilyä – ja haluamme tuottaa sinullekin upeita hetkiä suurella sydämellä ja isolla tunteella.
  2. Monipuolinen ja laadukas valikoima huollettuja vuokrapyöriä: maastopyörät, fatbiket, sähköpyörät ja lastenpyörät.
  3. Mukavat ihmisemme vuokraamossa auttavat sekä pyörän käytössä että reittivalinnoissa.
  4. Opastetuilla retkillä ammattitaitoiset oppaamme huolehtivat sinusta ja parhaasta mahdollisesta elämyksestä.
  5. Pyörän vuokraaminen on helppoa ja nopeaa – tee se vaikka heti alta.

Tule pyöräilemään myös Rovaniemen pyöräilyparatiisiin!

Vuokraa pyörä Roll Outdoorsin Rovaniemen pyörävuokraamosta ja lähde pyöräilemään Lapin pääkaupungin Rovaniemen todelliseen pyöräilijän paratiisiin, lappilaisiin vaaramaisemiin!

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää pyöränvuokrauksesta Saariselällä tai opastetuista retkistämme? Kaipaatko kenties lisää tietoa fatbikeistä tai maastopyöristämme? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme kaikissa pyörän vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Puhelin: 0400 188 261
Sähköposti: saariselka@rolloutdoors.com