Vuokraa sähköpyörä, läskipyörä tai maastopyörä

Huom! Pyörävuokraamomme palvelee nykyisin Saariselän kylällä osoitteessa Saariseläntie 3.

Saariselkä PYÖRÄVUOKRAUS

No.1 pyörävuokraamo Saariselällä!

Vuokraamomme palvelee Saariselän keskustassa ja täältä löytyvät maastopyörät sekä sähköpyörät. Valitse ja varaa alta sopiva vuokrapyörä itsellesi!

Hävisikö tästä varausikkuna?
Vieraile varaussivustolla https://book.rolloutdoors.com tai ota yhteyttä myyntiin saariselka@rolloutdoors.com tai 0400 188 261

Vuokrattavat pyörämallit

Tässä näet esiteltynä Saariselän vuokraamomme fatbiket, jotka ovat saatavissa ympäri vuoden. Aika ajoin valikoimaan saattaa ilmestyä  muita pyörämalleja, kuten kesän maastoajoon soveltuvampia kapearenkaisia täysjoustoja ja sähkömaastopyöriä.

Tutustu kaikkiin vuokrattaviin maastopyöriin varausjärjestelmässämme

Saariselkä sähkömaastopyörän vuokraus: Scott Strike

Täysjoustolla ajaminen on  hauskempaa ja ketterämpää – varsinkin kesäisillä poluilla. Scott Strike e-ride on erinomainen edestä ja takaa joustava trail-pyörä, jolla valloitat tunturit ja metsäiset polut. Tätä suosittelemme erityisesti kokeneemmalle pyöräilijälle sporttisemmaksi harrastevälineeksi kesän ajoihin.

Saariselkä e-fatbike vuokraus: Rockmachine avalanche

Rockmachine Avalanche on sähköläskien kunkku. E-fatbike vuokraus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat nautiskella luonnosta väsyttämättä jalkojasi. Helppo ajaa, sopii erinomaisesti aloittelijalle ja maastopyöräilyyn tutustujalle. Ajettavuus on kuitenkin sitä luokkaa, että kovempikin kuski viihtyy tämän kanssa pihalla tuntitolkulla! 

Saariselkä fatbike vuokraus: Canyon Dude

Vuokraa fatbike Saariselällä! Kevyt hiilikuiturunkoinen Canyon Dude on lihaskäyttöisten läskipyörien eliittiä. Laadukkaista osista kasattu fatbike on mukava polkea ja ketterä käsitellä. Tästä pyörästä ei lopu akku, mutta kuskilta vaaditaan vähän malttia (ja energiaa) isojen mäkien valloittamiseen. Alamäessä sitten saakin nauttia tehdyn työn hedelmistä!

6 syytä valita Roll Outdoors pyörävuokraus saariselkä

  • Me rakastamme maastopyöräilyä – ja haluamme tuottaa sinullekin upeita hetkiä suurella sydämellä ja isolla tunteella Saariselällä
  • Monipuolinen ja laadukas valikoima huollettuja vuokrapyöriä: mm. mtb:t, fatbiket ja sähköpyörät
  • Mukavat ihmisemme vuokraamossa auttavat sekä pyörän käytössä että reittivalinnoissa
  • Opastetuilla retkillä ammattitaitoiset oppaamme huolehtivat sinusta ja parhaasta mahdollisesta elämyksestä
  • Pyörän vuokraaminen on helppoa ja nopeaa – tee se vaikka heti tällä sivulla
  • Meillä käyvät maksuvälineenä kaikki liikuntasetelit! (Edenred, ePassi, Smartum, Tyky)
liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää pyörien vuokraamisesta? Mietityttääkö valinta sähköpyörän ja sähköttömän pyörän välillä? Ota yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme!

Puhelin: 040 0188261
Sähköposti: saariselka@rolloutdoors.com