Koe ainutlaatuinen tyhypäivä maastopyöräillen – Roll Outdoors tarjoaa parhaan tyhypäivän Saariselällä!

Paras tyhypäivä Saariselällä? – lähde maastopyöräilemään

Haluatko tyhypäiväksi oikeasti kivaa tekemistä? Oletko kyllästynyt tylsiin virkistyspäiviin? Olisiko mukava saada valmis paketti ilman stressaavaa järjestelyä? Haluatko päästä kokeilemaan uutta lajia ja kokemaan ikimuistoisen tyhypäivän?

Meillä on ratkaisu – lähde maastopyöräilemään yhdessä työkavereidesi kanssa!

Nauti ulkoilusta, raikkaasta ilmasta ja yhteisestä ajasta kollegoiden kanssa luonnon helmassa. Maastopyöräily sopii kaikenlaisille työporukoille. Maastopyöräilytaustaa ei tarvitse olla, myös aloittelijoiden on helppo tulla mukaan. Olemme rakentaneet teille reitit valmiiksi, ja tarjoamme erilaisia reittejä aloittelijasta haastavampaan.

Tyhypäivä meidän kanssamme rakentuu helppouden, hauskanpidon ja mukavan yhdessäolon pohjalta. Älä stressaa päivän järjestelyistä, vaan ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme päivän teidän tarpeidenne mukaisesti. Ette tarvitse omia varusteita, vaan pyörät ja varusteet saatte meiltä.

Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput!

Tyhypäivä tulossa, ideat hukassa?

tiimipäivä virkistyspäivä Kiilopää Lappi

Taas olisi aika järjestää tyhypäivä, mutta mitä silloin voisi tehdä?

Perinteinen vaihtoehto keilaus ja syömään kyllästyttää. Se on kokeiltu ja tylsäksi todettu. Toinen perinteinen vaihtoehto eli saunaan ja ryyppäämään on huono, koska kaikki eivät halua osallistua. Siinä poissuljetaan esimerkiksi ne, jotka eivät käytä alkoholia.

Onneksi meillä on tarjota huikea ja ikimuistoinen tyhypäivä juuri teille! Lähde maastopyöräilemään yhdessä työkavereidesi ja ammattitaitoisen oppaamme kanssa!

Maastopyöräily on ryyppäämiseen ja keilailuun verrattuna paljon terveellisempi vaihtoehto. Maastopyöräily on lisäksi monille tuntematon laji ja siksi monet meillä tyhypäivänä pyöräilemässä käyneet ovat innostuneet lajista kokeilun jälkeen.

Eli ikimuistoisen virkistyspäivän lisäksi, päivä maastopyöräilyn parissa voi olla monille tiimin jäsenille uuden, liikunnallisemman elämän alkupiste. Ja aktiivisempi ihminen jaksaa paremmin töissä.

Raittiissa ulkoilmassa yhdessä touhuaminen rakentaa myös tiimihenkeä paremmin kuin ryyppääminen tai jo liian monta kertaa kokeiltu keilaaminen.

Me lupaamme tyhypäivän Saariselällä tyytyväisyystakuulla

Onko tyhypäivä pakollinen? Onko tyhypäivä työaikaa? Tällaisia asioita ihmiset googlettavat. Se kertoo, että tyhypäivät ovat tylsiä ja epäonnistuneita.

Välty tyhypäivänä tylsyyden ja pettymyksen tunteilta! Valitse liikunnallinen työhyvinvointipäivä, joka sopii kaikille ja saa hymyn huulille.

Roll Outdoors tarjoaa Saariselällä helppoja avaimet käteen -tyhypäiviä tai -retkiä tyytyväisyystakuulla!

Meidän tyhypäivässä yhdistyvät yhdessäolon parhaat puolet: liikkuminen, yhdessäolo, luonto sekä uuden oppiminen. Järjestämämme tyhypäivät ovat olleet todella tykättyjä.

Lisäksi hyödyt meidän päivästä ovat vertaansa vailla. Ulkona raittiissa ilmassa yhdessä touhuaminen on paras tapa vahvistaa tiimihenkeä. Luonnossa oleminen parantaa hyvinvointia ja liikkuminen on työssä jaksamisen kannalta tärkeää. Uuden oppiminen on parasta ja samalla ehkä löydätte uuden harrastuksen.

Rovaniemi maastopyöräily, tyhypäivä.
Excellent
Based on 193 reviews
Francesco Barile
Francesco Barile
2024-02-16
SUPER!!!
Marie PAUTY
Marie PAUTY
2024-02-02
Superbe expérience , personnels très sympathiques. Les vélos sont d’excellentes qualités
Lisa Beeckelaers
Lisa Beeckelaers
2024-01-26
De fietsen waren perfect in orde!! Een van de leukste activiteiten die we afgelopen week gedaan hebben!
Mo
Mo
2024-01-09
Experience was extremely good, they have met my expectations. They were fair with the price, the explanation was precise and there was no rush at all. It was my first time riding in the snow and it didn’t seem to be hard, if you are not familiar with any type of bike simply don’t go for it for the sake of your own security and well-being, but if you like risking it then happy days. I would recommend taking half a day to ride a bike across the town, it was pretty cool as you can go to anywhere you want at your own pace. Remember to get the light flashing for your helmet when it get darker
Paula Santos
Paula Santos
2024-01-01
Our best experience in Rovaniemi! Absolutely recommended. Thanks to this activity we saw the most beautiful sunrise in the world. Thank you very much (thank you Lauri), it was amazing! 🙂 🙂 🙂
Víctor Llanos
Víctor Llanos
2024-01-01
Spanish and english version: La gente de Roll Outdoors son súper amables. Lauri fue nuestro guía el 1 de enero y nos ha encantado la ruta que nos preparó en bicicleta. Ha sido la mejor y más divertida actividad en Laponia. Aunque la temperatura era extrema no pasamos mucho frío y fue súper entretenido. Muy recomendable y estamos muy agradecidos. The people at Roll Outdoors are super friendly. Lauri was our guide on January 1st and we loved the bike route he prepared for us. It has been the best and most fun activity in Lapland. Although the temperature was extreme, we weren't very cold and it was super entertaining. Highly recommended and we are very grateful.
Jussi Heinila
Jussi Heinila
2023-12-29
Lauri and the team provided super service and guidance. Fatbiking in Ounasvaara, the Route is just in the Arctic Circle!

Ole nopea, kesän parhaat tyhyajat myydään nyt!

Huonoja kokemuksia liikunnallisesta tyhypäivästä? – Nyt on aika hyville kokemuksille

maastopyöräily tyhy-päivä yhteistä tekemistä

Oletko joskus ollut viettämässä liikunnallista tyhypäivää ja ajattelet, että ei ikinä enää?

Päivän liikunnallisen osuuden järjestäminen on annettu yrityksen urheilullisimmalle henkilölle, joka on vuorikiipeilijä, ultrajuoksija tai maastopyöräilijä. Niinpä lopputuloksena on liikunnallinen tyhypäivä, johon harva kykenee osallistumaan ja vielä harvempi nauttii siitä.

Entäpä, jos tällä kertaa kokeilisitte liikunnallista tyhypäivää, johon kaikki voivat osallistua, joka ei vaadi teiltä järjestelyjä, jättää mukavat muistot yhteisestä päivästä ja ehkäpä useampi teistä löytää uuden, koukuttavan harrastuksen?

Meidän tyhypäivä on rakennettu nimenomaan kaikille sopivaksi. Riittää, että osaat pyöräillä. Pääosassa on hauskanpito, yhdessäolo ja uuteen harrastukseen tutustuminen. Päivään ei sisälly kilpailuhenkisyys, tylsyys tai huonot kokemukset.

Stressitön ja huippukiva tyhypäivä Saariselällä

Jääkö liikunnallinen tyhypäivä järjestämättä, koska se vaatii liikaa tekemistä, eikä kenelläkään yrityksessänne tai organisaatiossanne ole aikaa siihen?

Liikunnallisen tyhypäivän järjestäminen on usein hankalaa. On hoidettava kaikkien kuljetukset, ruoat ja kaikille välineet.

Siksi tarjoamme helppoa avaimet käteen -tyylistä tyhypäivää tai -retkeä.

Päivään sisältyy:

  • kaikille pyörät (sähköpyörä, fatbike tai maastopyörä) ja kypärät
  • opastus lajin pariin
  • pyöräretki (max 20 hlöä) ammattitaitoisen oppaan johdolla
  • reittikartta
  • mahdollista sisällyttää ruokailu sekä pukeutumis- ja saunatilat käyttöön

 

Teidän tarvitsee siis vain tulla paikalle asianmukaisiin ulkovaatteisiin ja kenkiin pukeutuneina!

tiimipäivä virkistyspäivä Kiilopää Lappi

Ei enää huonoja kokemuksia tai tylsiä tyhypäiviä!

Välineillä on väliä – tyhypäivä maastopyöräillen laadukkailla pyörillä

pyöräreitti maastopyöräreitti sähköpyöräreitti retkireitti retkeilyreitti

Uuden lajin kokeileminen jättää aivan erilaisen maun, kun sen tekee laadukkailla huippuvälineillä.

Meillä monilla on huonot kokemuksemme esimerkiksi kouluaikojen hiihtotunneista, kun surkeilla suksilla ilman oikean tekniikan opetusta on pitänyt hikoilla laduilla.

Roll Outdoorsin tyhypäivään sisältyy laadukkaat ja hyvin huolletut pyörät kaikille osallistujille sekä opastus lajin pariin. Meillä on laaja valikoima uusimpia pyöriä maastopyöräilyyn, joista voit valita mieleisesi. Valittavissa on sähköpyörä, fatbike tai maastopyörä. Me autamme valitsemaan oikean kokoisen ja oikeanlaisen pyörän. Pyörien kunto tarkistetaan jokaisen retken jälkeen ja huolletaan säännöllisesti, joten kaikki pyörät ovat hyvässä kunnossa.

Maastopyöräily on paljon nautinnollisempaa oikeasti laadukkaalla pyörällä. Ja valitsemalla sähköpyörän, pyöräily on entistä helpompaa, mikä vain lisää nautintoa.

Miten tyhypäivän järjestäminen Saariselällä etenee?

  1. Selvitä osallistujien mieltymykset ja taidot: kysy etukäteen osallistujilta heidän toiveistaan ja varmista, että kaikki pystyvät osallistumaan valittuun aktiviteettiin.

  2. Tee suunnitelma: laadi päivän aikataulu, varmista, että aikataulu on realistinen ja jättää aikaa spontaaneille hetkille. Autamme mielellämme aikataulun suunnittelussa sekä järjestämme ohjelman alkuun, loppuun tai jopa varrelle mahdollisuuksia esim. ruokailuun.

  3. Tule paikalle ja nauti! Näin helppoa se on!

Mikä on Roll Outdoors?

Roll Outdoors vuokraa maastopyöriä, sähköpyöriä ja fatbikeja Saariselällä, Rovaniemellä ja Helsingissä. Lisäksi järjestämme opastettuja maastopyöräilyretkiä ja valmennamme sinut maastopyöräilylajin pariin kaikissa näissä kohteissamme.

Maastopyöräily on mahtava tapa nauttia Suomen ainutlaatuisesta ja kauniista luonnosta ympäri vuoden! Olitpa sitten vasta-alkaja, kokenut konkari tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät sinulle täydellisesti sopivan pyörän sekä halutessasi kokeneen ammattilaisen opastamaan pyöräretkeäsi.

Meillä on pyörävuokraamot Saariselän KiilopäälläRovaniemellä ja Helsingissä. Jos suunnittelet reissua näihin kohteisiin tai haluat muuten vain päästä maastopyöräilemään näissä maisemissa, niin vuokraa laadukas pyörä helposti meiltä. Voimme vakuuttaa, että maastopyöräily on nautinnollista hyvällä pyörällä.

Vuokraa maastopyörä meiltä, tule nauttimaan luonnon parhaista puolista ja rakastu maailman parhaaseen harrastukseen!

Mitä tyhypäivä maksaa Saariselällä?

Tyhypäivän hintaan vaikuttavat mm. osallistuvien henkilöiden määrä, päivän ja retken kesto sekä sisältyykö päivään ruokailu ja pukeutumis- ja saunatilat.

Kun haluat tietää, mitä tyhypäivä maksaa teidän tiimillenne, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut: Edenred, ePassi, Smartum sekä Tyky. 

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Usein kysytyt kysymykset – tyhypäivä

Meidän tyhypäivään valmistautuminen ei vaadi mitään erikoisia valmisteluja. Riittää, kun pukeudut sellaisiin ulkoiluvaatteisiin ja kenkiin, jotka ovat kelin mukaiset ja joiden kanssa pyöräily onnistuu hyvin. Sen lisäksi jokaisen täytyy tavalla tai toisella saapua sovittuna aloitusajankohtana Saariselän pyörävuokraamoon, josta Saariselän tyhypäivän pyöräretket alkavat. Jos olette valinneet tyhypäiväpaketin, joka sisältää myös ruokailun, niin siitäkään ei tarvitse sitten kenenkään huolehtia.

Ei ole. Olemme rakentaneet tyhypäiväpakettimme soveltumaan kaikille, ikään, taitotasoon tai kuntotasoon katsomatta. Jos olet joskus pyöräillyt, niin päivämme sopii loistavasti sinulle. Olemme rakentaneet eritasoisia reittejä ja selvitämme aina etukäteen, minkä tasoisia pyöräilijöitä teidän tiimistänne löytyy ja suunnittelemme pyöräretket sen mukaisesti. Lisäksi meillä on sähköpyöriä saatavilla, jotka helpottavat paljon pyöräilyä maastossa tai esimerkiksi raskaammassa talvikelissä.

Kaikki, jotka osaavat pyöräillä eli perus pyöräilytaidolla selviää. Ei tarvitse olla yhtään kokemusta maastopyöräilystä.

Tyhypäivän pyöräretket lähtevät ja päättyvät aina pyörävuokraamoltamme. Saariselän pyörävuokraamomme sijaitsee Kiilopäällä Suomen Latu Kiilopää-hotellin päärakennuksen yhteydessä (pääoven vasemmalla puolella alapihalla). Osoitteessa Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä.

Tyhypäivän pyöräretken kesto voidaan räätälöidä teidän tarpeidenne ja kiinnostuksenne mukaan. Yleensä pyöräretkien kestot ovat 1-4 tuntia.

Mukananne on kokenut ja ammattitaitoinen oppaamme, joka tuntee pyöräreitin kuin omat taskunsa ja pitää huolen, että reitillä pysytään.

Kyllä. Tarjoamme tyhypäiväpaketteja ympäri vuoden.

Kesän parhaat tyhypäivät myydään nyt!

Meillä on tyhypäiviä saatavilla rajallisesti, eikä kesälle montaa retkeä mahdu. Ole siis nopea ja varaa oma tyhypäiväsi jo tänään!

Konseptimme on uniikki. Tartu huikeaan mahdollisuuteen ja tule nauttimaan ikimuistoisesta tyhypäivästä meidän kanssamme!

Excellent
Based on 193 reviews
Francesco Barile
Francesco Barile
2024-02-16
SUPER!!!
Marie PAUTY
Marie PAUTY
2024-02-02
Superbe expérience , personnels très sympathiques. Les vélos sont d’excellentes qualités
Lisa Beeckelaers
Lisa Beeckelaers
2024-01-26
De fietsen waren perfect in orde!! Een van de leukste activiteiten die we afgelopen week gedaan hebben!
Mo
Mo
2024-01-09
Experience was extremely good, they have met my expectations. They were fair with the price, the explanation was precise and there was no rush at all. It was my first time riding in the snow and it didn’t seem to be hard, if you are not familiar with any type of bike simply don’t go for it for the sake of your own security and well-being, but if you like risking it then happy days. I would recommend taking half a day to ride a bike across the town, it was pretty cool as you can go to anywhere you want at your own pace. Remember to get the light flashing for your helmet when it get darker
Paula Santos
Paula Santos
2024-01-01
Our best experience in Rovaniemi! Absolutely recommended. Thanks to this activity we saw the most beautiful sunrise in the world. Thank you very much (thank you Lauri), it was amazing! 🙂 🙂 🙂
Víctor Llanos
Víctor Llanos
2024-01-01
Spanish and english version: La gente de Roll Outdoors son súper amables. Lauri fue nuestro guía el 1 de enero y nos ha encantado la ruta que nos preparó en bicicleta. Ha sido la mejor y más divertida actividad en Laponia. Aunque la temperatura era extrema no pasamos mucho frío y fue súper entretenido. Muy recomendable y estamos muy agradecidos. The people at Roll Outdoors are super friendly. Lauri was our guide on January 1st and we loved the bike route he prepared for us. It has been the best and most fun activity in Lapland. Although the temperature was extreme, we weren't very cold and it was super entertaining. Highly recommended and we are very grateful.
Jussi Heinila
Jussi Heinila
2023-12-29
Lauri and the team provided super service and guidance. Fatbiking in Ounasvaara, the Route is just in the Arctic Circle!

Pyydä tarjous tyhypäivästä Saariselällä

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta kiilopaa@rolloutdoors.com tai soittamalla Saariselän toimipisteelle: 0400 188 261