Pyöräilyä avotunturissa - Saariselkä, Kiilopää

Roll Outdoorsin ja Suomen Latu Kiilopään yhteistyö päättyy Syyskuun 2023 lopussa, jonka jälkeen emme tarjoa palveluitamme Kiilopäällä. Etsimme aktiivisesti uusia toimitiloja Saariselän alueelta. Lue tiedote TÄSTÄ.

Maastopyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket – Saariselkä, Kiilopää

AUKIOLOAJAT

Huom! Vuokraamon toiminta Kiilopäällä päättyy 30.9.2023! Tämän jälkeiset toimitilat ovat vielä etsinnässä. Lue tiedote täältä.

Aukioloajat: Talvikauden 23-24 aukioloajat Ilmoitetaan myöhemmin.

Yhteystiedot

Toimipisteemme Saariselällä muuttaa syksyn ja alkutalven 2023 aikana. Uusi osoite ilmoitetaan myöhemmin

Osoite: Saariselkä, tarkempi osoite ilmoiteaan mahdollisimman pian.

Puhelin: 0400 188 261
Sähköposti: kiilopaa@rolloutdoors.com

Maastopyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket – Saariselkä, Kiilopää

Kiinnostaako maastopyöräily Saariselän luonnossa? Tule pyöräilemään Saariselän Kiilopäälle Urho Kekkosen kansallispuiston ainutlaatuisiin maisemiin. Täällä pääset keskelle Lapin taikaa ja nautit alueen monipuolisista lomapalveluista

Kiilopää sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Saariselältä etelään. Kiilopäältä löydät heti vuokraamon ovelta alueen uskomattomimmat ja elämyksellisimmät pyöräilyreitit niin aloittelijoille kuin pitkään harrastaneille. Ajettavaa riittää vaikka koko viikoksi, tutustu pyöräreitteihin tarkemmin ja totea itse.

Vuokraa pyörä Saariselän reissullesi helposti ja edullisesti suoraan verkosta juuri tarvitsemallesi ajalle. Meiltä saat myös Saariselän parhaat opastetut maastopyöräretket Kiilopään mahtavaan tunturiluontoon. Kokeneet oppaamme tekevät pyöräretkestäsi vielä paremman, sillä sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimiseen.

Tutustu vuokraamomme pyörävalikoimaan, josta löydät muun muassa sähköiset maastopyörät, sähköiset ja lihasvetoiset fatbiket sekä mtb-pyörät niin aikuisille kuin lapsille. 

Saariselän pyörävuokraamostamme Kiilopäältä löydät niin sähköiset kuin lihasvetoiset fatbiket eli läskipyörät sekä kesäkaudella myös kapeampirenkaiset täysjousitetut sähkömaastopyörät. 

Vuokraamon valikoimaan kuuluu huippupyöriä, kuten esim. Scott Strike e-ride täysjousitettuja sähkömaastopyöriä, hiilikuiturunkoisia Canyonin Dude läskipyöriä tai Rockmachine Avalance E90 sähköläskejä.

Tuotteita on rajoitetusti ja suosittelemmekin varaamaan ne etukäteen!

Varaa pyörät helposti alta tai ole yhteydessä meihin puhelimella 0400 188 261 tai sähköpostilla kiilopaa@rolloutdoors.com.

Jos tarvitset opastusta oikeanlaisen pyörän valintaan, niin kilauta, laita viestiä tai tule käymään, autamme sinua mielellämme pyörän valinnassa!

Meillä käyvät maksuvälineenä seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline
reitti pyöräreitti maastopyöräreitti talvireitti kiilopää saariselkä sähköpyörä läskipyörä maastopyörä tunturi maisema mitä tehdä lapissa Lappi

Muut palvelut Saariselkä, Kiilopää

Kiilopää on oma pieni paratiisinsa tunturien suojassa Urho Kekkosen Kansallispuiston kainalossa. Sijainti on sopivasti keskellä parhaita Saariselän latu- ja maastopyöräreitistöjä. Alueelta löytyy ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden ja kaiken keskuksena toimii hotelli Suomen Latu Kiilopää. 

Vuokraamme Kiilopäällä myös retkivarusteita yhteistyössä Suomen Ladun kanssa: lumikenkiä, liukulumikenkiä, ahkioita ja monenlaisia suksia. Valikoimasta löytyy myös telttoja, makuupusseja ja muita retkeilyvälineitä niin kesä- kuin talvikäyttöönkin!

Palvelemme alueen omatoimiretkeilijöitä, sekä järjestämme opastettuja retkiä ryhmille.

hiihto hiihtoreitti hiihtolatu saariselkä kiilopää maisema mitä tehdä lapissa

Ainutlaatuinen Saariselkä tarjoaa ikimuistoiset pyöräilykokemukset

Roll Outdoorsilta saat monipuolisen pyöräilyelämyksen Saariselän Kiilopäällä helposti yhdestä osoitteesta. Lapin upeat avotunturimaisemat ja maagiset ikimetsät tarjoavat unohtumattomia pyöräilykokemuksia niin kesäisin kuin talvisin kaikille, ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta.

Kansallispuiston sykähdyttävät maisemat ovat monipuolisen vaihtelevat ja tarjoavat uskomattomia elämyksiä. Näillä reiteillä pääset pyöräilemään metsän siimeksessä, järvien ja jokien rannoilla, purojen poikki, tunturien rinteillä sekä kaiken kukkuraksi huiputtamaan tuntureita. Ulkoilupäivän päätteeksi Kiilopään savusauna ja tunturipurokylpy ovat takuuvarma ihmisen onnellistaja ympäri vuoden!

5 syytä valita Roll Outdoors pyörävuokraus, Saariselkä

  1. Me rakastamme maastopyöräilyä – ja haluamme tuottaa sinullekin upeita hetkiä suurella sydämellä ja isolla tunteella.
  2. Monipuolinen ja laadukas valikoima huollettuja vuokrapyöriä: maastopyörät, fatbiket, sähköpyörät ja lastenpyörät.
  3. Mukavat ihmisemme vuokraamossa auttavat sekä pyörän käytössä että reittivalinnoissa.
  4. Opastetuilla retkillä ammattitaitoiset oppaamme huolehtivat sinusta ja parhaasta mahdollisesta elämyksestä.
  5. Pyörän vuokraaminen on helppoa ja nopeaa – tee se vaikka heti alta.

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää pyöränvuokrauksesta Saariselällä tai opastetuista retkistämme? Kaipaatko kenties lisää tietoa fatbikeistä tai maastopyöristämme? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme kaikissa pyörän vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Puhelin: 0400 188 261
Sähköposti: kiilopaa@rolloutdoors.com