Mitä missä milloin?

Ennakko-ohjeet opastetuille retkille

Oletko tulossa opastetulle talvipyöräretkellemme Saariselällä? Täältä löydät lisätietoa ja hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten valmistautua parhaaseen mahdolliseen aktiviteettiin tunturimaisemissa. Nämä ohjeet koskevat niitä retkiä, joista ei ole erikseen sovittu jotain muuta.

Tapaamispaikka

Tapaamme Saariselän vuokraamolla osoitteessa Saariseläntie 3, 99830 Saariselkä. On suositeltavaa saapua noin 15 minuuttia ennen lähtöaikaa, jotta saamme jaettua pyörät sekä kypärät ja pääsemme sujuvasti matkaan aikataulun mukaan.

Mitä retkiin sisältyy

Tietysti pyörät! Lisäksi kaikki osallistujat saavat laadukkaan kypärän ja tarvittaessa valot. Maastopyöräilyssä on pakollista käyttää sopivaa ja asianmukaisesti säädettyä kypärää. Voit myös tietenkin käyttää omaa kypärääsi.

Meillä on myös saatavilla kenkäsuojia, ylimääräisiä hanskoja ja pipoja. Katso lisää vaatetuksesta alla!

Miten pukeutua

Tarvitset pyöräilyyn säänmukaisen varustuksen. Talvella erityishuomioita kannattaa kiinnittää jalkojen, käsien ja kasvojen suojaamiseen. Muuten vaatetus on noin suunnilleen sama kun lasketellessa. Kesällä kannattaa kiinnittä huomioita mahdolliseen vesisateelta suojautumiseen.

Ennakkovalmistautuminen

Nälkäinen ja janoinen pyöräilijä harvoin on onnellinen pyöräilijä. Syö ja juo aina hyvin ennen pyöräilemään lähtemistä! Ota mukaan vesipullo ja pientä lisäenergiaa, esimerkiksi välipalapatukka.

Muuta tärkeää!

Osallistujien turvallisuuden takia kaikkien osallistujien tulee olla retkillä selvin päin (promilleraja 0). Mikäli sinulla on tiedossa olevia sairauksia tai rajoitteita joista oppaan olisi hyvä tietää, voit kertoa niistä meille etukäteen tai suoraan oppaalle ennen retken alkua. 

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää valmistautumisesta? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme valmistautumiseen liittyvissä asioissa

Puhelin: +358400 188261
Sähköposti: saariselka@rolloutdoors.com