lahjakortti, sarjakortti tai liikuntasaldo

osta lahjakortti, sarjakortti tai lataa liikuntasaldoa

lahjakortti

Lahjakortti on erinomainen tapa tuupata ystävät tai työntekijät ulos raikkaaseen ilmaan ja pyörien päälle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy kaikissa toimipisteissämme.

Jos alta ei löydy sopivaa summaa, lahjakorttipaketit valitsemallasi summalla voit myös tilata suoraan myynnistämme myynti@rolloutdoors.com.

Onko sinulla työnantajan jakamia käyttämättömiä virkistysseteleitä tai vanhaksi menevää liikuntaetua? Niillä voit ladata itsellesi Roll Outdoorsin henkilökohtaista liikuntasaldoa! 

sarjakortti

Maastopyöräily! Ai, että – onhan tämä sen verran mukavaa, että yhden kerran jälkeen pitää päästä uudestaan ja sen jälkeen taas!

Koukuta itsesi oikein luvan kanssa lajiin! Osta sarjakorttimme, joka oikeuttaa neljään 2-3 tunnin vuokrauskertaan ja kaiken kukkuraksi säästät jopa 100 €!

Sarjakortin hinta on 140 € (sis. alv 24%).

Parasta tässä on se, että sarjakortti käy ihan kaikissa toimipisteissämme Helsingistä Kiilopäälle. Sarjakortin maksuvälineenä käyvät myös kaikki liikuntasetelit, kuten Smartum, E-passi ja Edenred Liikuntaedut voit käydä vaihtamassa sarjakorttiin paikan päällä, kaikissa toimipisteissämme.

Sarjakortti on voimassa 1 vuoden ostohetkestä ja se on henkilökohtainen.

Liikuntasaldo

Jos salikortti ei kiinnosta ja Zumbajumpat on nähty, voit ladata liikuntaetusi tai -setelisi Roll Outdoorsille varastoon. Näin voit sitten käydä nauttimassa ulkoilusta ja mahtavasta pyöräilystä sinulle parhaiten sopivalla hetkellä. Roll Outdoors liikuntasaldo on voimassa vuoden ostohetkestä kaikissa toimipisteissämme ja se käy maksuvälineenä pyörän vuokraukseen ja opastettuihin pyöräilyihin.

Muistathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen. Siksi myös Roll Outdoorsin liikuntasaldo on henkilökohtainen ja sillä voi maksaa vain omia pyörävuokria.

Miten toimitaan?

Liikuntaetusovellus (Smartum, ePassi, Edenred aplikaatiot)

  1. Etsi liikuntaetusovelluksestasi Roll Outdoors Rovaniemi ja siirrä haluamasi summa meille. Tämän voit käydä tekemässä meillä paikan päällä tai näppäillä kotisohvalta.
  2. Ilmoita vielä sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen rovaniemi@rolloutdoors.com
  3. Odota. Toimitamme viimeistään seuraavan työpäivän aikana sähköpostiisi saldokortin.
  4. Voit varata itsellesi sopivaan hetkeen esim pyörävuokrauksen. Varauksen lopussa valitse maksutavaksi ”maksa liikuntaedulla”
  5. Pyörää noutaessasi esitä sinulle toimitettu saldokortti. Tällä saat saldosi verran alennusta pyörävuokrasta. Jos vuokraus maksaa enemmän kuin saldoa on jäljellä, voit maksaa esim pankkikortilla jäljelle jäävän summan.

Fyysiset liikunta- ja virkistyssetelit

Liikuntasetelien kanssa toimitaan samoin kuin yllä, mutta joudut kiikuttamaan setelit paikan päälle mihin tahansa toimipisteeseemme.

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää sarjakorteista, lahjakorteista tai liikuntasaldosta? Ota yhteyttä lomakkeella tai soita/laita sähköpostia meille ja palaamme asiaan pikimmiten.

Puhelin: 040 0380063
Sähköposti: myynti@rolloutdoors.com