lahjakortti, sarjakortti tai liikuntasaldo

Osta lahjakortti tai sarjakortti

lahjakortti

Lahjakortti on erinomainen tapa tuupata ystävät tai työntekijät ulos raikkaaseen ilmaan ja pyörien päälle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy maksuvälineenä kaikissa toimipisteissämme.

Voit myös valita ihan oikean tyylikkään pahvisen kortin ja vielä postitettuna haluamaasi osoitteeseen. 

Jos verkkokaupasta ei löydy korttia sopivalla summalla, voit tilata lahjakorttipaketit valitsemallasi summalla suoraan myynnistämme myynti@rolloutdoors.com.

Huom! Meneekö liikuntaedut juuri vanhaksi? Lataa sillä Roll Outdoorsin liikuntasaldoa

sarjakortti

Maastopyöräily! Ai, että – onhan tämä sen verran mukavaa, että yhden kerran jälkeen pitää päästä uudestaan ja sen jälkeen taas!

Koukuta itsesi oikein luvan kanssa lajiin! Osta sarjakorttimme, joka oikeuttaa neljään 2-3 tunnin vuokrauskertaan ja kaiken kukkuraksi säästät jopa 100 €!

Sarjakortin hinta on 140 € (sis. alv 24%).

Parasta tässä on se, että sarjakortti käy ihan kaikissa toimipisteissämme Rovaniemeltä Kiilopäälle. Sarjakortin maksuvälineenä käyvät myös kaikki liikuntasetelit, kuten Smartum, E-passi ja Edenred Liikuntaedut voit käydä vaihtamassa sarjakorttiin paikan päällä, kaikissa toimipisteissämme.

Sarjakortti on voimassa 1 vuoden ostohetkestä ja se on henkilökohtainen.

Liikuntaedut Liikuntasaldoksi

Onko sinulla vielä työnantajan jakamaa vanhaksi menevää liikuntaetua käyttämättä? Tai vanhenevia liikuntaseteleitä? Niillä voit ladata itsellesi Roll Outdoorsin liikuntasaldoa

Hävisikö tästä varausikkuna?
Vieraile varaussivustolla https://book.rolloutdoors.com tai ota yhteyttä myyntiin rovaniemi@rolloutdoors.com tai +358 400 3800 63

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää sarjakorteista, lahjakorteista tai liikuntasaldosta? Ota yhteyttä lomakkeella tai soita/laita sähköpostia meille ja palaamme asiaan pikimmiten.

Puhelin: 040 0380063
Sähköposti: myynti@rolloutdoors.com