Investoi alueen hyvinvointiin!

Roll Outdoors reittipalvelut

Roll Outdoors on myös ammattilainen maastopyöräilykohteiden suunnittelija ja rakentaja. Suomen upeassa luonnossa on potentiaalia nousta suosituksi pyörämatkailukohteeksi, mutta se vaatii infrastruktuurin ja palveluiden kehittämistä. -Olipa kyseessä sitten bikeparkin rakentaminen tai kansallispuistoon linjattava yhteiskäyttöreitti. 

Näissä asioissa  olemme Suomen kärkiosaajien joukossa! Haluamme olla rakentamassa Lapista ja koko Suomesta maailman luokan maastopyöräilykohdetta.

Houkutteleva maastopyöräilykohde muodostuu vetovoimaisista maastopyöräilyreiteistä, laadukkaista palveluista, vahvasta aluemarkkinoinnista sekä riittävistä oheispalveluista.

Reittitiimimme toteuttaa reittikartoitukset, reitistöjen suunnittelun ja rakentamisen. Reittitiimin tehtävänä on myös tukea Roll Outdoorsin vuokraamoja ja mahdollistaa reittien osalta menestyksekäs vuokraus ja ohjelmapalvelutoiminta eri toimipisteissä.

KEstävää kehitystä ja luonnon suojelua?!

Hyvin suunniteltu ja rakennettu maastopyöräilyreitti kestää käyttöä ja viihdyttää pitkään. Ammattilainen osaa toteuttaa reitin siten, että luonto kiittää ja yleisö hurraa! Parhaimmillaan polkuverkosto voi olla luonnosuojeluteko ja pitkäaikainen investointi alueen hyvinvointiin.

Kysy Heikiltä miten tämä on mahdollista

Miksi panostaa pyöräilyreitteihin?

Jos ei ole reittiä, ei ole myöskään pyöräilyä. Houkutteleva pyöräilyreitti voi olla koko alueen matkailun kannalta merkittävä vetovoimatekijä. Lapissakin on  jo nähty, miten maastopyöräily voi nousta ympärivuotisen matkailun kulmakiveksi. 

Me väitämme, että Suomen upea luonto ja uskomattoman hienot vuodenaikojen vaihtelut tarjoavat erinomaisen alustan kansainvälisesti merkittävälle luonto- ja liikuntamatkailulle. Pyöräily tulee olemaan merkittävä työllistäjä ekologisen ja kestävän matkailun tulevaisuudessa. 

Lisäksi hyvin suunnitellut pyöräilyreitit toimivat parhaimmillaan paikallisen väestön lähiliikuntapaikkoina ja jopa liikenneväylinä kodin, työpaikan ja muiden harrastusten välillä. 

Luontopyöräilyssä on matkailun ja paikallisen hyvinvoinnin tulevaisuus!

Reittimestari itse

pyöräily sähköpyörä rovaniemi ounasvaara lappi mitä tehdä lapissa rovaniemellä reitti pyöräreitti kävelyreitti maastopyöräreitti talvireitti

Roll Outdoorsin yksi yrittäjistä ja perustajista Heikki Stöckell toimii päätyönään Roll Outdoorsin reittimestarina. Heikki on aktiivisesti ollut mukana kehittämässä kotipaikkansa Rovaniemen maastopyöräilyolosuhteita jo vuodesta 2015. Hänen käsialaansa on Ounasvaaran pyöräilyn kehittäminen ja lukuisat muut reitistöjen suunnittelu, kartoitus ja rakennuskohteet ympäri Suomen. 

Vuonna 2022 Heikki aloitti kansainväliset opinnot maastopyöräilyreittien rakentamisesta. 

Lisäksi Heikki operoi ehtiessään uusien pyöräoppaiden ja pyöräilyn ohjaajien kouluttamisessa mm. Suomen pyöräilynohjaajien leirissä. 

Tutustu Roll Outdoorsin tiimin työnäytteisiin täältä

Pyydä tarjous reittipalveluista

pyöräily sähköpyörä rovaniemi ounasvaara lappi mitä tehdä lapissa rovaniemellä reitti pyöräreitti kävelyreitti maastopyöräreitti talvireitti

Reittimestari

Heikki Stöckell

Puh. +358 50 556 3520
Sähköposti heikki@rolloutdoors.com