Pyörähuollon asiantuntija palveluksessasi Rovaniemellä

Aukioloajat

Maanantai: 10-17
Tiistai: 10-17
Keskiviikko: 10-17
Torstai: 10-17
Perjantai: 10-17
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu

Yhteystiedot

Tavoitat meidät parhaiten joko
puhelimella 0400 380 063,
sähköpostilla rovaniemi@rolloutdoors.com
tai tulemalla paikan päälle osoitteeseen Pekankatu 2. Ovi (ja ovikello) löytyy Hostel Cafe Kodin sisäpihalta.

Huoltohinnasto

 • Kausihuolto 90€

  Pyörä pestään, tarkastetaan, säädetään vaihteet ja jarrut, sekä renkaiden ilmanpaineet. Mahdolliset asiakkaan kanssa sovitut vaihdettavat varaosat laskutetaan erikseen toteutuneen mukaan.

 • Sähköpyörän kausihuolto 100€

  Sisältö sama kuin yllä + ohjelmistopäivitys.

 • Ensihuolto 70€

  Ensihuolto tulee tehdä ennen kuin pyörällä on ajettu 300km. Kysy myös uuden pyörän kasaamispalvelusta!

 • Renkaiden vaihto 30€

  Hinta sisältä sekä etu- että takarenkaan vaihtamisen. Yhden renkaan vaihto 20€ Huom! hinta ei sisällä uusia renkaita, eikä mahdollisia tubeless-töitä.

 • Tubeless työt 80€

  Sis. venttiilit, litkut (eli paikkausaineen) ja vanteen teippauksen.

 • Vaihteiston säätö 20€
 • Jarrupalojen vaihto 20€

  Sekä levyjarrut, että vannejarrut

 • Nestejarrujen ilmaus 55€

  Hinta sis sekä etu- että takajarrun. Yhden jarrun ilmaus 35€

 • Pyörän ja voimansiirron pesu 15€

  Pesu sisältyy kausihuoltoon

 • Sähköpyörän ohjelmistopäivitys 20€

  Teemme päivityksiä Bosch ja Shimano järjestelmille.

 • Tuntiveloitus muista töistä 60€/h

Pari vinkkiä ennen huoltoa

Suosittelemme varaamaan ajan pyöräsi kausihuoltoon ennakkoon, joko netistä tai puhelimitse. Voit tuoda pyörän jo edellisenä päivänä ennen varauksesi alkua.

Ennen pyörän huoltoon tuomista toivomme, että irrotat mahdollisuuksien mukaan korit, suuret irrotettavat lukot ja lasten turvaistuimet. Jos pyöräsi on sähköavusteinen tai siinä on sähkövaihteet, muista ladata akut ennen huoltoon tuomista.

Jos huolto vaatii osien vaihtamista, neuvottelemme vaihdosta aina etukäteen kanssasi. Pyörä pyritään huoltamaan varattuna aikana, mutta sesonkiaikoina kannattaa varautua jopa muutaman päivän huoltoaikaan. Ennakkoon varaamalla vältytään kuitenkin turhan pitkältä pyörä seisottamiselta huoltojonossa.

Kun pyöräsi on valmis noudettavaksi, saat siitä ilmoituksen tekstiviestitse.

Sähköpyörän huolto Rovaniemi

Pyörämekaanikkomme pitävät huolta vuokraamomme monipuolisesta pyöräkalustosta, joka koostuu suurimmalta osin sähköpyöristä. Talvisesongin ulkopuolella aikaa jää hyvin myös sinun pyöräsi huoltamiseen, useimmiten vielä nopealla aikataululla.

Ammattilaisten käsissä onnistuu kaikki ohjelmistopäivityksistä ja perushuolloista rengastöihin, sekä vaihteistojen säätämisiin. Huollamme kaikkia pyörämalleja maastopyörästä maantiepyöriin ja vaihteettomista peruspyöristä vaihteellisiin sähköpyöriin.

Olemme myös valtuutettu Shimano ja Bosch sähköpyörien huoltoliike.

Rovaniemi pyörähuolto - Varaa huoltoaika netistä

Voit varata ajan pyörän perushuoltoon myös verkosta! HUOM! netistä varattu aika on aika pyörän tuonnille, emmekä pysty takaamaan, että pyörä saadaan valmiiksi samana päivänä. Pyrimme kuitenkin aina saamaan sisään tulevat pyörät työn alle ja valmiiksi saman tien.

Mikäli pyöräsi on erityisen huonossa kunnossa, tai vaatii isompia korjauksia, kannattaa olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla tai sivun alalaidan lomakkeella niin saamme riittävästi aikaa varattua pyöräsi huollolle.

Hävisikö tästä varausikkuna?
Vieraile varaussivustolla https://book.rolloutdoors.com tai ota yhteyttä myyntiin rovaniemi@rolloutdoors.com tai +358 400 3800 63

Työsuhdepyörän huolto

Myös työsuhdepyörän huolto onnistuu Roll Outdoorsin pajalla. Jos sinulla kuuluu huoltopaketti sopimukseen, laskutamme suoraan pyöräetutoimijaa. Tällä hetkellä laskuttaminen toimii seuraavien toimijoiden kanssa: Etufillari, Vapaus.io, Epassibike, Oomi ja Fleet

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää pyörähuollosta tai haluatko tehdä lomakkeen kautta huoltopyynnön? Täytä lomake ja palaamme asiaan ja otamme sinuun yhteyttä!

Puhelin: 0400 380 063
Sähköposti: rovaniemi@rolloutdoors.com