Liikuntasaldolla lisäaikaa vanheneville liikuntaeduille

Liikuntasaldo

Jos salikortti ei kiinnosta ja Zumbajumpat on nähty, voit ladata liikuntaetusi tai -setelisi Roll Outdoorsille varastoon. Näin voit sitten käydä nauttimassa ulkoilusta ja mahtavasta pyöräilystä sinulle parhaiten sopivalla hetkellä. Roll Outdoors liikuntasaldo on voimassa vuoden ostohetkestä kaikissa toimipisteissämme ja se käy maksuvälineenä pyörän vuokraukseen ja opastettuihin pyöräilyihin.

Muistathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen. Siksi myös Roll Outdoorsin liikuntasaldo on henkilökohtainen ja sillä voi maksaa vain omia pyörävuokria.

Miten toimitaan?

Liikuntaetusovellus (Smartum, ePassi, Edenred aplikaatiot)

  1. Etsi liikuntaetusovelluksestasi Roll Outdoors Rovaniemi ja siirrä haluamasi summa meille. Tämän voit käydä tekemässä meillä paikan päällä tai näppäillä kotisohvalta.
  2. Ilmoita vielä sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen rovaniemi@rolloutdoors.com
  3. Odota. Toimitamme viimeistään seuraavan työpäivän aikana sähköpostiisi saldokortin.
  4. Voit varata itsellesi sopivaan hetkeen esim pyörävuokrauksen. Varauksen lopussa valitse maksutavaksi ”maksa liikuntaedulla”
  5. Pyörää noutaessasi esitä sinulle toimitettu saldokortti. Tällä saat saldosi verran alennusta pyörävuokrasta. Jos vuokraus maksaa enemmän kuin saldoa on jäljellä, voit maksaa esim pankkikortilla jäljelle jäävän summan.

 

Fyysiset liikunta- ja virkistyssetelit

Liikuntasetelien kanssa toimitaan samoin kuin yllä, mutta joudut kiikuttamaan setelit paikan päälle mihin tahansa toimipisteeseemme.

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää liikuntasaldosta? Ota yhteyttä lomakkeella tai soita/laita sähköpostia meille ja palaamme asiaan pikimmiten.

Puhelin: 040 0380063
Sähköposti: myynti@rolloutdoors.com