Osta käytetty pyörä työsuhdepyöräksi!

Työsuhdepyörä käytettynä!

Valitse käytetty maastopyörä työsuhdepyöräksi ja hyödynnä veroetu!

Valitse käytetty maastopyörä työsuhdepyöräksi ja hyödynnä E-passi Biken, Etufillarin, Oomin, Vapaus.ion sekä Fleetin kautta työsuhdepyöräedut. Käytetty maastopyörä tarjoaa saman suorituskyvyn kuin uusi pyörä, mutta edullisemmin. Lisäksi pääset hyödyntämään mahdollisuuden verovähennykseen, joka tekee käytetystä maastopyörästä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon. 

Lue blogista parhaat vinkit käytetyn työsuhdepyörän ostamiseen.

Miten homma toimii?

Jos työnantajallasi on sopimus E-Passi Biken, Etufillarin, Oomin, Vapaus.ion tai Fleetin kanssa, työsuhdepyörän ostaminen on erittäin helppoa! Selvitämme myös mielellämme muidenkin palveluiden osalta, saisimmeko sopimuksen aikaan heidän kanssaan.

Peruskuviona homma toimii näin: tule katsomaan pyöriä tai sovitaan kaupat sähköisesti. Kun pyörä on löytynyt ja hinta on sovittu, täytämme työsuhdepyöräpalvelulle hakemuksen pyörästä. Hakemus käsitellään yleensä 1-3 päivässä ja kun hakemus on hyväksytty, voit tulla hakemaan uuden työsuhdepyöräsi  tai lähetämme pyöräsi sinulle! Maksuliikenne tapahtuu automaattisesti työsuhdepyöräkumppanin ja työnantajasi välillä, joten niistä ei  pyörän ostajan tarvitse huolehtia. Kun olet löytänyt sopivan pyörän laita meille sähköposti osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com.

Helppoa ja kätevää!

Tarkasta tarjolla olevat pyörät selaamalla sivua alaspäin!

Jos et näe tämän tekstin yläpuolella verkkokauppaa klikkaa itsesi kauppaan TÄSTÄ

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää työsuhdepyöräasioista? Jäikö mietityttämään, saatko oman  palveluntarjoajasi kautta ostettua työsuhdepyörän? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme työsuhdepyöriin liittyvissä asioissa.

Puhelin: 0400380063
Sähköposti: myynti@rolloutdoors.com