käytetty sähköpyörä työsuhdepyöräksi - 10 vinkkiä työsuhdepyörän ostamiseen

Nykyään yhä useampi työntekijä valitsee työsuhdepyörän työsuhdeauton sijaan. Työsuhdepyörän käyttö on paitsi ekologinen ja terveellinen valinta, myös usein taloudellisesti järkevä ratkaisu. Viime aikoina käytettyjen sähköpyörien hankkiminen työsuhdepyöräksi on tullut entistä suositummaksi. Tässä blogitekstissä kerromme, miksi käytetyn sähköpyörän hankinta työsuhdepyöräksi on fiksu valinta ja annamme parhaat vinkit käytetyn sähköpyörän ostajalle.

Käytetyn sähköpyörän ostaminen työsuhdepyöräksi on helppoa

Useat työsuhdepyöräyritykset tarjoavat nykyään mahdollisuuden hankkia käytetyn sähköpyörän työsuhdepyöräksi. Tämä on erinomainen uutinen niille, jotka haluavat säästää rahaa ja tehdä samalla ekologisen valinnan. Lue vinkit käytetyn sähköpyörän ostamiseen TÄSTÄ. Käytettyjen sähköpyörien valikoima on laaja ja ne ovat yleensä vain yhden ajokauden jälkeen vielä erinomaisessa kunnossa. Lue tarkemmat ohjeet miten ostat meiltä työsuhdepyörän TÄSTÄ.

Käytetyn sähköpyörän edut työsuhdepyöräksi – edullinen hinta ja hyvä kunto

Käytettyjen sähköpyörien hinnat ovat usein huomattavasti edullisempia kuin uusien pyörien. Vuokraamopyörien yksi ajokausi takanaan olevat mallit ovat usein vain hieman kuluneita ja niissä on vielä paljon käyttöikää jäljellä. Lisäksi käytettyjen pyörien kohdalla voidaan hyödyntää alennettuja hintoja ja tarjouksia.

Osta työsuhdepyörä meiltä – Huolellinen huolto ennen myyntiä

Meillä käytetyt sähköpyörät ovat läpikäyneet yhden ajokauden aikana normaalin kulumisen, kuten renkaiden, jarrupalojen ja ketjujen kulumisen. Varmista, että saat tietoosi kuluvien osien kunnon ja sen milloin osia on vaihdettu. Meiltä ostaessa käytetyt sähköpyörät huolletaan huolellisesti ennen niiden myyntiä ja kuluneet osat vaihdetaan uusiin mikäli kulumisen merkkejä löytyy. Tämä takaa sen, että pyörät ovat turvallisia ja valmiita käyttöön. Meillä tiedät aina etukäteen mitä olet ostamassa. 

10 tärkeintä vinkkiä käytetyn työsuhdepyörän ostajalle

  1. Selvitä työnantajan vaatimukset: Kysy työnantajaltasi, onko heillä erityisiä vaatimuksia tai rajoituksia työsuhdepyörän osalta, kuten hintarajat tai merkkisuositukset.

  2. Budjetti: Aseta budjetti ennen kuin aloitat pyörän etsimisen. Käytettyjen sähköpyörien hinnat voivat vaihdella huomattavasti, joten on tärkeää tietää, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan pyörään. Usein työsuhdepyöräsopimuksissa on 4000€ yläraja jonka ylittyessä asiakas maksaa itse kaupan yhteydessä rajasta yli menevän osan.

  3. Tarkasta akku: Akku on sähköpyörän tärkein osa. Tarkista akun kunto ja toiminta sekä sen latauskyky. Kysy myös akun ikää ja latauskertoja, sillä akun teho heikkenee ajan myötä.

  4. Koeajo: Jos mahdollista, koeajo pyörää huolellisesti ja varmista, että se sopii sinulle ja ajotyyliisi. Tarkista, että moottori toimii kunnolla ja antaa riittävän avustuksen eri nopeuksissa ja maastoissa. Meiltä ostettaessa voit myös vuokrata pyörän koeajolle ja hyvitämme vuokrahinnan jos päädymme kaupoille!

  5. Tarkista pyörän kunto: Tarkasta runko, renkaat, jarrut ja vaihteet. Varmista, että kaikki osat toimivat kunnolla ja ovat hyvässä kunnossa. Jos huomaat kulumaa tai vaurioita, ota ne huomioon hintaneuvotteluissa.

  6. Huoltohistoria: Kysy myyjältä pyörän huoltohistoriasta ja mahdollisista korjauksista. Hyvin huollettu pyörä kestää pidempään ja aiheuttaa vähemmän ongelmia tulevaisuudessa.

  7. Takuu ja tuki: Selvitä, onko pyörällä vielä voimassa oleva takuu ja miten se siirtyy uudelle omistajalle. Myös paikallisen huoltopisteen sijainti ja saatavuus on hyvä tarkistaa.

  8. Varusteet: Työsuhdepyörän kylkeen voit ostaa lisävarusteita samalle sopimukselle. Selvitä mitä varusteita tarvitset ja kuinka suuri budjetti niille täytyy varata. Selvitä omalta palveluntarjoajalta voitko ostaa nämä eri liikkeestä jos et saa kaikkia tarvittavia varusteita pyörän myyntiliikkeestä.

  9. Vertaile: Vertaile eri vaihtoehtoja ja pyörämalleja. Tutki arvosteluja ja keskustele muiden sähköpyöräilijöiden kanssa saadaksesi käsityksen pyörämallin laadusta, luotettavuudesta ja käyttömukavuudesta. Vertailu auttaa sinua tekemään paremman valinnan ja löytämään sopivan pyörän tarpeisiisi.

  10. Sopimuksen yksityiskohdat: Kun olet löytänyt sopivan pyörän, varmista, että yrityksesi työsuhdepyöräsopimus on selvä ja molemmille osapuolille sopiva.  Selvitä myös, kuinka pitkään sopimus on voimassa ja millä hinnalla pyörän voi lunastaa sopimuskauden lopussa.

Voimmeko olla avuksi?

Jäikö sinulle kysyttävää työsuhdepyöristä? Jätä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com ja palaamme asiaan pikimmiten.