Koe ainutlaatuinen tyhypäivä maastopyöräillen – Roll Outdoors tarjoaa parhaan tyhypäivän Helsingissä!

Paras tyhypäivä Helsingissä? – lähde maastopyöräilemään

Haluatko tyhypäiväksi oikeasti kivaa tekemistä? Oletko kyllästynyt tylsiin virkistyspäiviin? Olisiko mukava saada valmis paketti ilman stressaavaa järjestelyä? Haluatko päästä kokeilemaan uutta lajia ja kokemaan ikimuistoisen tyhypäivän?

Meillä on ratkaisu – lähde maastopyöräilemään yhdessä työkavereidesi kanssa!

Nauti ulkoilusta, raikkaasta ilmasta ja yhteisestä ajasta kollegoiden kanssa luonnon helmassa. Maastopyöräily sopii kaikenlaisille työporukoille. Maastopyöräilytaustaa ei tarvitse olla, myös aloittelijoiden on helppo tulla mukaan. Olemme rakentaneet teille reitit valmiiksi, ja tarjoamme erilaisia reittejä aloittelijasta haastavampaan.

Tyhypäivä meidän kanssamme rakentuu helppouden, hauskanpidon ja mukavan yhdessäolon pohjalta. Älä stressaa päivän järjestelyistä, vaan ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme päivän teidän tarpeidenne mukaisesti. Ette tarvitse omia varusteita, vaan pyörät ja varusteet saatte meiltä.

Tulkaa vain paikalle, me hoidamme loput!

Tyhypäivä tulossa, ideat hukassa?

Pyöräilijä helsinki keskuspuisto

Taas olisi aika järjestää tyhypäivä, mutta mitä silloin voisi tehdä?

Perinteinen vaihtoehto ”keilaamaan ja syömään” kyllästyttää. Se on kokeiltu ja tylsäksi todettu. Toinen perinteinen vaihtoehto eli saunaan ja ryyppäämään on huono, koska kaikki eivät halua osallistua. Siinä poissuljetaan esimerkiksi ne, jotka eivät käytä alkoholia.

Onneksi meillä on tarjota huikea ja ikimuistoinen tyhypäivä juuri teille! Lähde maastopyöräilemään yhdessä työkavereidesi ja ammattitaitoisen oppaamme kanssa!

Maastopyöräily on ryyppäämiseen ja keilailuun verrattuna paljon terveellisempi vaihtoehto. Maastopyöräily on lisäksi monille tuntematon laji ja siksi monet meillä tyhypäivänä pyöräilemässä käyneet ovat innostuneet lajista kokeilun jälkeen.

Eli ikimuistoisen virkistyspäivän lisäksi, päivä maastopyöräilyn parissa voi olla monille tiimin jäsenille uuden, liikunnallisemman elämän alkupiste. Ja aktiivisempi ihminen jaksaa paremmin töissä.

Raittiissa ulkoilmassa yhdessä touhuaminen rakentaa myös tiimihenkeä paremmin kuin ryyppääminen tai jo liian monta kertaa kokeiltu keilaaminen.

Me lupaamme tyhypäivän Helsingissä tyytyväisyystakuulla

Onko tyhypäivä pakollinen? Onko tyhypäivä työaikaa? Tällaisia asioita ihmiset googlettavat. Se kertoo, että tyhypäivät ovat tylsiä ja epäonnistuneita.

Välty tyhypäivänä turhautumisen ja pettymyksen tunteilta! Valitse liikunnallinen työhyvinvointipäivä, joka sopii kaikille ja saa hymyn huulille.

Roll Outdoors tarjoaa Helsingissä helppoja avaimet käteen -tyhypäiviä tai -retkiä tyytyväisyystakuulla!

Meidän tyhypäivässä yhdistyvät yhdessäolon parhaat puolet: liikkuminen, yhdessäolo, luonto sekä uuden oppiminen. Järjestämämme tyhypäivät ovat olleet todella tykättyjä.

Lisäksi hyödyt meidän päivästämme ovat vertaansa vailla. Ulkona raittiissa ilmassa yhdessä touhuaminen on mahtava tapa vahvistaa tiimihenkeä. Luonnossa oleminen parantaa hyvinvointia ja liikkuminen on työssä jaksamisen kannalta tärkeää. Uuden oppiminen motivoi ja samalla ehkä löydätte uuden harrastuksen.

Excellent
Based on 184 reviews
Mikael Puolitaival
Mikael Puolitaival
2023-10-30
Erittäin hyvää palvelua, sekä pyörät hyvässä kunnossa. Erittäin hieno kokemus kauniissa Rovaniemen maisemissa.
Andrew Marshall
Andrew Marshall
2023-10-25
Very friendly, helpful staff. Had a great day on their bikes - thank you.
Sami Hiltunen
Sami Hiltunen
2023-10-17
Nopea, asiantunteva ja ystävällinen palvelu👍
Tarja Talvela
Tarja Talvela
2023-09-16
#besttrails, Best bikes of Lapland, Finland
Kari Happo
Kari Happo
2023-09-16
Oli ihan hauskaa käydä kruisailemassa pitkästä aikaa. Jopa uusi pyörä tuttavuus tuntui ihan hyvältä mutta eihä se edellistä voittanut.
Kimmo Hietala
Kimmo Hietala
2023-09-09
Hyvä palvelu ja loistavat välineet. Sijaintikin on mainio
Eveliina Härkönen
Eveliina Härkönen
2023-08-25
Ammattitaitoisesti hoidetaan hommat ja pyörän huollosta jää aina hyvä sekä luottavainen fiilis! 🙂
Sanna Nousiainen
Sanna Nousiainen
2023-08-24
Läskifillarin renkaiden huolto onnistui nopealla aikataululla, erittäin ystävällinen ja proaktiivinen palveluasenne kaikilla. Suosittelen!
Roberto Crespi
Roberto Crespi
2023-08-15
Fantastic experience! The e-bikes worked perfectly and Rovaniemi has many places to visit even during summer if you like nature. Lauri was super cordial and patient to teach us how the e-bikes works (first time). Big up!
Thorsten Harnack
Thorsten Harnack
2023-08-04
Perfect Place for renting bikes. Friendly, helpful and competent people. Bikes were in good conditions, we had Scott full suspension bikes with appropriate 140 mm travel fork and rear shock and 200 mm brakes. Battery full charged. Bikes got adjusted to our requirements re. Setup and tyre pressure. Great bikes for the ground which is mostly rocky and has many roots, if you take Route 6 or Route 4 (in parts) or ride the trails in the park where bikes are allowed. Motor is welcomed for the steeper uphils. Trails are not too difficult, in some parts some bike experience is required. You’ll appreciate the suspension if you let roll the bike 😉 We would redo this experience with Roll Outdoors the next time, or maybe even plan two days biking!

Ole nopea, kesän parhaat tyhyajat myydään nyt!

Huonoja kokemuksia liikunnallisesta tyhypäivästä? – Nyt on aika hyville kokemuksille

maastopyöräily tyhy-päivä yhteistä tekemistä

Oletko joskus ollut viettämässä liikunnallista tyhypäivää ja ajattelet, että ei ikinä enää?

Päivän liikunnallisen osuuden järjestäminen on annettu yrityksen urheilullisimmalle henkilölle, joka on vuorikiipeilijä, ultrajuoksija tai maastopyöräilijä. Niinpä lopputuloksena on liikunnallinen tyhypäivä, johon harva kykenee osallistumaan ja vielä harvempi nauttii siitä.

Entäpä, jos tällä kertaa kokeilisitte liikunnallista tyhypäivää, johon kaikki voivat osallistua, joka ei vaadi teiltä järjestelyjä, jättää mukavat muistot yhteisestä päivästä ja ehkäpä useampi teistä löytää uuden, koukuttavan harrastuksen?

Meidän tyhypäivä on rakennettu nimenomaan kaikille sopivaksi. Riittää, että osaat pyöräillä. Pääosassa on hauskanpito, yhdessäolo ja uuteen harrastukseen tutustuminen. Päivään ei sisälly kilpailuhenkisyys, tylsyys tai huonot kokemukset.

Stressitön ja huippukiva tyhypäivä Helsingissä

Jääkö liikunnallinen tyhypäivä järjestämättä, koska se vaatii liikaa tekemistä, eikä kenelläkään yrityksessänne tai organisaatiossanne ole aikaa siihen?

Liikunnallisen tyhypäivän järjestäminen on usein hankalaa. On hoidettava kaikkien kuljetukset, ruoat ja kaikille välineet.

Siksi tarjoamme helppoa avaimet käteen -tyylistä tyhypäivää tai -retkeä.

Päivään sisältyy:

  • kaikille pyörät (sähköpyörä, fatbike tai maastopyörä) ja kypärät
  • opastus lajin pariin
  • pyöräretki (max 20 hlöä) ammattitaitoisen oppaan johdolla
  • reittikartta
  • mahdollista sisällyttää ruokailu sekä pukeutumis- ja saunatilat käyttöön

Teidän tarvitsee siis vain tulla paikalle asianmukaisiin ulkovaatteisiin ja kenkiin pukeutuneina!

pyöräretki pyöräily pizza pizzaretki helsinki mitä tehdä helsingissä luontoretki pyöräretki pyöräreitti

Ei enää huonoja kokemuksia tai tylsiä tyhypäiviä!

Välineillä on väliä – tyhypäivä maastopyöräillen laadukkailla pyörillä

Helsinki pyöräreitti kävelyreitti reitti pyöräily maastopyöräily sähköpyöräily

Uuden lajin kokeileminen jättää aivan erilaisen maun, kun sen tekee laadukkailla huippuvälineillä.

Meillä monilla on huonot kokemuksemme esimerkiksi kouluaikojen hiihtotunneista, kun surkeilla suksilla ilman oikean tekniikan opetusta on pitänyt hikoilla laduilla.

Roll Outdoorsin tyhypäivään sisältyy laadukkaat ja hyvin huolletut pyörät kaikille osallistujille sekä opastus lajin pariin. Meillä on laaja valikoima uusimpia pyöriä maastopyöräilyyn, joista voit valita mieleisesi. Valittavissa on sähköpyörä, fatbike tai maastopyörä. Me autamme valitsemaan oikean kokoisen ja oikeanlaisen pyörän. Pyörien kunto tarkistetaan jokaisen retken jälkeen ja huolletaan säännöllisesti, joten kaikki pyörät ovat hyvässä kunnossa.

Maastopyöräily on paljon nautinnollisempaa oikeasti laadukkaalla pyörällä. Ja valitsemalla sähköpyörän, pyöräily on entistä helpompaa, mikä vain lisää nautintoa.

Miten tyhypäivän järjestäminen Helsingissä etenee?

  1. Selvitä osallistujien mieltymykset ja taidot: kysy etukäteen osallistujilta heidän toiveistaan ja varmista, että kaikki pystyvät osallistumaan valittuun aktiviteettiin.

  2. Tee suunnitelma: laadi päivän aikataulu, varmista, että aikataulu on realistinen ja jättää aikaa spontaaneille hetkille. Autamme mielellämme aikataulun suunnittelussa sekä järjestämme ohjelman alkuun, loppuun tai jopa varrelle mahdollisuuksia esim. ruokailuun.

  3. Tule paikalle ja nauti! Näin helppoa se on!

Mikä on Roll Outdoors?

Roll Outdoors vuokraa maastopyöriä, sähköpyöriä ja fatbikeja Saariselällä, Rovaniemellä ja Helsingissä. Lisäksi järjestämme opastettuja maastopyöräilyretkiä ja valmennamme sinut maastopyöräilylajin pariin kaikissa näissä kohteissamme.

Maastopyöräily on mahtava tapa nauttia Suomen ainutlaatuisesta ja kauniista luonnosta ympäri vuoden! Olitpa sitten vasta-alkaja, kokenut konkari tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät sinulle täydellisesti sopivan pyörän sekä halutessasi kokeneen ammattilaisen opastamaan pyöräretkeäsi.

Meillä on pyörävuokraamot Saariselän KiilopäälläRovaniemellä ja Helsingissä. Jos suunnittelet reissua näihin kohteisiin tai haluat muuten vain päästä maastopyöräilemään näissä maisemissa, niin vuokraa laadukas pyörä helposti meiltä. Voimme vakuuttaa, että maastopyöräily on nautinnollista hyvällä pyörällä.

Vuokraa maastopyörä meiltä, tule nauttimaan luonnon parhaista puolista ja rakastu maailman parhaaseen harrastukseen!

Mitä tyhypäivä maksaa Helsingissä?

Tyhypäivän hintaan vaikuttavat mm. osallistuvien henkilöiden määrä, päivän ja retken kesto sekä sisältyykö päivään ruokailu ja pukeutumis- ja saunatilat.

Kun haluat tietää, mitä tyhypäivä maksaa teidän tiimillenne, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut: Edenred, ePassi, Smartum sekä Tyky. 

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Usein kysytyt kysymykset – tyhypäivä

Meidän tyhypäivään valmistautuminen ei vaadi mitään erikoisia valmisteluja. Riittää, kun pukeudut sellaisiin ulkoiluvaatteisiin ja kenkiin, jotka ovat kelin mukaiset ja joiden kanssa pyöräily onnistuu hyvin. Sen lisäksi jokaisen täytyy tavalla tai toisella saapua sovittuna aloitusajankohtana Helsingin pyörävuokraamoon, josta Helsingin tyhypäivän pyöräretket alkavat. Jos olette valinneet tyhypäiväpaketin, joka sisältää myös ruokailun, niin siitäkään ei tarvitse sitten kenenkään huolehtia.

Ei ole. Olemme rakentaneet tyhypäiväpakettimme soveltumaan kaikille, ikään, taitotasoon tai kuntotasoon katsomatta. Jos olet joskus pyöräillyt, niin päivämme sopii loistavasti sinulle. Olemme rakentaneet eritasoisia reittejä ja selvitämme aina etukäteen, minkä tasoisia pyöräilijöitä teidän tiimistänne löytyy ja suunnittelemme pyöräretket sen mukaisesti. Lisäksi meillä on sähköpyöriä saatavilla, jotka helpottavat paljon pyöräilyä maastossa tai esimerkiksi raskaammassa talvikelissä.

Kaikki, jotka osaavat pyöräillä eli perus pyöräilytaidolla selviää. Ei tarvitse olla yhtään kokemusta maastopyöräilystä.

Tyhypäivän pyöräretket lähtevät ja päättyvät aina pyörävuokraamoltamme. Helsingin pyörävuokraamomme sijaitsee Helsingin Keskuspuiston laidalla Hotel Haaga Central Parkissa, osoitteessa Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.

Tyhypäivän pyöräretken kesto voidaan räätälöidä teidän tarpeidenne ja kiinnostuksenne mukaan. Yleensä pyöräretkien kestot ovat 1-4 tuntia.

Mukananne on kokenut ja ammattitaitoinen oppaamme, joka tuntee pyöräreitin kuin omat taskunsa ja pitää huolen, että reitillä pysytään.

Kyllä. Tarjoamme tyhypäiväpaketteja ympäri vuoden.

Kesän parhaat tyhypäivät myydään nyt!

Meillä on tyhypäiviä saatavilla rajallisesti, eikä kesälle montaa retkeä mahdu. Ole siis nopea ja varaa oma tyhypäiväsi jo tänään!

Konseptimme on uniikki, sillä muita Helsingin keskustasta starttaavia aktiviteetteja ei ole tarjolla. Tartu huikeaan mahdollisuuteen ja tule nauttimaan ikimuistoisesta tyhypäivästä meidän kanssamme!

Excellent
Based on 184 reviews
Mikael Puolitaival
Mikael Puolitaival
2023-10-30
Erittäin hyvää palvelua, sekä pyörät hyvässä kunnossa. Erittäin hieno kokemus kauniissa Rovaniemen maisemissa.
Andrew Marshall
Andrew Marshall
2023-10-25
Very friendly, helpful staff. Had a great day on their bikes - thank you.
Sami Hiltunen
Sami Hiltunen
2023-10-17
Nopea, asiantunteva ja ystävällinen palvelu👍
Tarja Talvela
Tarja Talvela
2023-09-16
#besttrails, Best bikes of Lapland, Finland
Kari Happo
Kari Happo
2023-09-16
Oli ihan hauskaa käydä kruisailemassa pitkästä aikaa. Jopa uusi pyörä tuttavuus tuntui ihan hyvältä mutta eihä se edellistä voittanut.
Kimmo Hietala
Kimmo Hietala
2023-09-09
Hyvä palvelu ja loistavat välineet. Sijaintikin on mainio
Eveliina Härkönen
Eveliina Härkönen
2023-08-25
Ammattitaitoisesti hoidetaan hommat ja pyörän huollosta jää aina hyvä sekä luottavainen fiilis! 🙂
Sanna Nousiainen
Sanna Nousiainen
2023-08-24
Läskifillarin renkaiden huolto onnistui nopealla aikataululla, erittäin ystävällinen ja proaktiivinen palveluasenne kaikilla. Suosittelen!
Roberto Crespi
Roberto Crespi
2023-08-15
Fantastic experience! The e-bikes worked perfectly and Rovaniemi has many places to visit even during summer if you like nature. Lauri was super cordial and patient to teach us how the e-bikes works (first time). Big up!
Thorsten Harnack
Thorsten Harnack
2023-08-04
Perfect Place for renting bikes. Friendly, helpful and competent people. Bikes were in good conditions, we had Scott full suspension bikes with appropriate 140 mm travel fork and rear shock and 200 mm brakes. Battery full charged. Bikes got adjusted to our requirements re. Setup and tyre pressure. Great bikes for the ground which is mostly rocky and has many roots, if you take Route 6 or Route 4 (in parts) or ride the trails in the park where bikes are allowed. Motor is welcomed for the steeper uphils. Trails are not too difficult, in some parts some bike experience is required. You’ll appreciate the suspension if you let roll the bike 😉 We would redo this experience with Roll Outdoors the next time, or maybe even plan two days biking!

Pyydä tarjous tyhypäivästä Helsingissä

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta helsinki@rolloutdoors.com tai soittamalla Helsingin toimipisteelle: 044 9017278