Pyöräretket - parasta yhteistä tekemistä!

Tiedote 30.9.2023

Roll Outdoors Helsingin kesäkausi 2023 on päättynyt ja Haagan toimipiste suljettu 30.9.2023. Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta kesästä!

Tulevaisuuden suunnitelmat Helsingin suhteen ovat vielä auki ja niistä tiedotamme myöhemmin. Pohjoisessa toiminta jatkuu Rovaniemellä ja Saariselällä

Tilannepäivitys 30.3.2024: 

Tulevan kesän vuokraus- ja retkimahdollisuuksia kysellään jo kovasti. Kesän tilanne on vielä avoin, mutta näyttää todennäköiseltä, että vuokraamomme pysyy kiinni kesän 2024. Lisätietoja  ja ajatuksia uusista tiloista saa vaihtaa Johanneksen kanssa: joha@rolloutdoors.com

Tilannepäivitys 1.6.2024

Vuokraamo pysyy kiinni, mutta myymme edelleen opastettuja retkiä yli 6 henk ryhmille. Tutut oppaat, mutta muuten uusi kuvio. Kyselyt: myynti@rolloutdoors.com

Opastetut pyöräretket, kurssit, synttärit, polttarit tai vaikka tyhyt

Helsingin ja pääkaupunkiseudun opastetut pyöräretket – Parasta yhteistä tekemistä

Järjestämme Helsingin Keskuspuistossa ja muualla pääkaupunkiseudulla opastettuja pyöräretkiä. Lähde opastetusti maastopyöräilemään! Olipa sitten kyse privaatista retkestä, TYHY-, TYKY-, virkistyspäivästä tai vaikka juhlaporukasta, sähkömaastopyöräily keskellä pääkaupungin luontoa sykähdyttää jokaista sitä kokeillutta. Miten olisi ensi viikon tiimipalaveri pyörän selässä?

Ammattitaitoisen oppaamme kanssa on turvallista ja mukavaa pyöräillä. Reittivalinnat tehdään aina koko porukalle sopiviksi. Opas neuvoo pyörän käyttöön ja antaa ajovinkkejä mahdollisuuksien mukaan yksilöllisesti.

Toimipisteestämme Helsingin Haagasta pääsee helposti Keskuspuiston metsäpoluille ja ulkoilureiteille. Siellä pystymme järjestämään monipuolista ohjattua toimintaa, lenkkejä, lajitutustumisia, TYHY-päiviä ja kursseja. Voit valita valmiista paketeistamme tai voimme yhdessä suunnitella parhaan reissun juuri teille sopivaksi.

Pienen porukan retkillä voitte valita sähkö- ja avustamattomien maastopyörien välillä. Isommat porukat toteutetaan lähtökohtaisesti sähköpyörillä. Sähkömoottorit huolehtivat, että kaikentasoiset ja -kuntoiset voivat osallistua pyöräretkelle. Myös hitaimmat pysyvät helposti koko porukan mukana.

Tutustu erilaisiin tuotepaketteihimme tai keksi omasi ja ehdota sitä

sähköpostilla: helsinki@rolloutdoors.com
tai soita +358 44 9017278

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline

Tyky-päivä ideat – Maastopyöräilyä Helsingissä

Oletteko suunnittelemassa tyky-päivää työpaikalla? Opastettu pyöräretki on loistava valinta tyky-päivään. Meiltä löytyy laadukas pyörä jokaiselle osallistujalle. Ammattitaitoisen oppaamme kanssa on turvallista ja mukavaa pyöräillä, reittivalinnat tehdään aina kaikille ryhmän jäsenille sopiviksi. Aiempaa maastopyöräilykokemusta ei siis tarvitse olla. Oppaamme antaa tekniikkavinkkejä maastopyöräilyyn.

Voimme vakuuttaa, että tyky-päivästä Helsingin keskuspuistossa, maastopyörän selässä, tulee ikimuistoinen! Ja jos et ole aiemmin maastopyöräilyä kokeillut, niin samalla rakastut myös tähän mahtavaan lajiin. Pyöräilyn oheen voimme miettiä myös ruokailua tai muuta oheispalvelua.

Tutustu lisää tyky-päivä toteutukseemme >>

Kysy lisää tyky-päivän toteutuksesta: 

sähköposti: helsinki@rolloutdoors.com 
puhelin: +358449017278

Vuokrapyörä sisältyy opastetulle pyöräretkelle tai -kurssille Helsingissä

Pyöräretkelle tai -kurssille osallistumisen ei tarvitse jäädä kiinni siitä, että et omista pyörää. Opastettujen retkien hintaan kuuluu laadukas ja hyvin huollettu vuokrapyörä! Roll Outdoorsilta löydät laajan valikoiman sähköisiä maastopyöriä, sähköisiä ja ei-sähköisiä fatbikeja, läskipyöriä sekä mtb-pyöriä aikuisille ja lapsille.

Mikäli päädyt kuitenkin lähtemään itseksesi liikkeelle, vuokraa pyörä helposti ja edullisesti verkosta haluamallesi ajalle tai ole yhteydessä meihin helsinki@rolloutdoors.com tai soita 0449017278  Pyörän voit vuokrata myös paikan päältä Roll Outdoorsin Helsingin pyörävuokraamosta. Helsingin pyörävuokraamomme sijaitsee Hotel Haaga Central Parkin yhteydessä, osoitteessa Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.

Jos tarvitset opastusta oikeanlaisen pyörän valintaan, niin kilauta, laita viestiä tai tule käymään. Autamme sinua mielellämme pyörän valinnassa.

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää opastetuista retkistä Helsingissä ? Kaipaatko kenties lisää tietoa tyky-päivän järjestämiseen? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme opastettuihin pyöräretkiin liittyvissä asioissa Puhelin: 0449017278 Sähköposti: helsinki@rolloutdoors.com