Tyhy-päivä helsingissä - pyöräseikkailu keskuspuistoon

Aamulla Helsingin keskustassa työporukka kokoontuu innokkaana aloittaakseen päivän seikkailun maastopyörillä. Olemme varanneet heille pyörät etukäteen, ja tapaamispaikka sijaitsee Haagassa lähellä puiston sisäänkäyntiä. Kun työporukka saapuu paikalle, annamme  ohjeet maastopyörien käytöstä ja turvallisuudesta sekä jaamme kypärät.

Olemme suunnitelleet reitin huolella, jotta osallistujat pääsevät nauttimaan monipuolisesti Keskuspuiston nähtävyyksistä ja kauniista luonnosta. Reitti kulkee sekä ulkoilureiteillä että vähän haastavammassa, mutta turvallisessa maastossa, jossa jokainen pääsee  testaamaan pyöräilytaitojaan. Matkalla pyöräilijät kohtaavat vehreitä metsäalueita, kallioita ja kauniita niittyjä, jotka tarjoavat upeat puitteet yhteiselle seikkailulle.

Päivän aikana he pysähtyvät myös Keskuspuiston kallioilla, joista on upeat näköalat ympäröivään luontoon. Välillä he ajavat ulkoilureiteillä, nauttien puiston rauhasta ja vehreydestä sekä raittiista ilmasta. 

Maastopyöräretken aikana osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa rennossa ilmapiirissä samalla, kun he haastavat itseään ja kehittävät pyöräilytaitojaan.  Tämä tyhy-päivän seikkailu tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen ja vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta!

Näin järjestät aktiivisen tyhypäivän

  1. Selvitä osallistujien mieltymykset ja taidot: kysy etukäteen osallistujilta heidän toiveistaan ja varmista, että kaikki pystyvät osallistumaan valittuun aktiviteettiin.

  2. Tee suunnitelma: laadi päivän aikataulu, varmista, että aikataulu on realistinen ja jättää aikaa spontaaneille hetkille. Autamme mielellämme aikataulun suunnittelussa sekä järjestämme ohjelman alkuun, loppuun tai jopa varrelle mahdollisuuksia esim. ruokailuun.

  3. Tule paikalle ja nauti! Näin helppoa se on!

 

aktiivinen tyhypäivä - työhyvinvointia lisäämässä

Aktiivisen tyhy-päivän valitseminen perinteisen ohjelman sijaan tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, fyysinen aktiivisuus, kuten maastopyöräily, edistää terveyttä ja hyvinvointia, mikä puolestaan parantaa työntekijöiden energiatasoja ja työssä jaksamista. Liikunta vapauttaa endorfiineja, jotka auttavat alentamaan stressiä ja lisäävät onnellisuuden tunnetta.

Toiseksi, aktiiviset tyhy-päivät tarjoavat ainutlaatuisia tilaisuuksia työyhteisön vahvistamiseen. Yhteiset haasteet ja kokemukset auttavat kehittämään luottamusta, yhteistyötä ja kommunikaatiota työntekijöiden välillä. Tällaiset yhteiset kokemukset voivat parantaa työilmapiiriä ja tiimin yhteenkuuluvuutta.

Kolmanneksi, ulkoilmassa vietetty tyhy-päivä voi tarjota virkistävän tauon toimistoympäristöstä ja auttaa osallistujia saamaan uusia näkökulmia työhönsä. Luonnon ympäristössä vietetty aika on myös todettu edistävän luovuutta ja keskittymiskykyä.

Lopuksi, aktiivinen tyhy-päivä on loistava tapa irrottautua arjen rutiineista ja tarjota työntekijöille hauska ja rentouttava päivä, joka jää varmasti kaikkien mieleen. Tällaiset elämykset auttavat luomaan yhteisiä muistoja ja vahvistamaan työyhteisöä pitkällä aikavälillä.

Tutustu lisää tyhypäivään Helsingissä >>

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta helsinki@rolloutdoors.com tai soittamalla Helsingin toimipisteelle: 044 9017278