Vuokraa maastopyörä, sähköpyörä tai fatbike – Maastopyöräile Helsingin ytimessä

Tiedote 30.9.2023

Roll Outdoors Helsingin kesäkausi 2023 on päättynyt ja Haagan toimipiste suljettu 30.9.2023. Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta kesästä!

Tulevaisuuden suunnitelmat Helsingin suhteen ovat vielä auki ja niistä tiedotamme myöhemmin. Pohjoisessa toiminta jatkuu Rovaniemellä ja Saariselällä

Tilannepäivitys 30.3.2024: 

Tulevan kesän vuokraus- ja retkimahdollisuuksia kysellään jo kovasti. Kesän tilanne on vielä avoin, mutta näyttää todennäköiseltä, että vuokraamomme pysyy kiinni kesän 2024. Lisätietoja  ja ajatuksia uusista tiloista saa vaihtaa Johanneksen kanssa: joha@rolloutdoors.com

Tilannepäivitys 1.6.2024

Vuokraamo pysyy kiinni, mutta myymme edelleen opastettuja retkiä yli 6 henk ryhmille. Tutut oppaat, mutta muuten uusi kuvio. Kyselyt: myynti@rolloutdoors.com

Maastopyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket – Helsinki

Maastopyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket – Helsinki

Maastopyöräilyä keskellä pääkaupunkia! Tule polkemaan mahtavia maastopolkuja ja upeita ulkoiluteitä tai tee vaikka retki pyörällä  Töölönlahden rantaa pitkin Helsingin keskustaan. Helsinki tarjoaa runsaasti erilaisia pyöräilyreittejä kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille pyöräilijöille. Pääkaupungissamme luontoelämys piilee yllättävän lähellä: tutustu Helsingin Keskuspuiston mtb-reittiin ja löydä huikeat metsäpolut. Suosittelemme kokemaan Helsingin parhaat puolet ja kauniit maisemat pyörän selästä!

Vuokraa meiltä laadukas ja hyvin huollettu maastopyörä, sähköpyörä tai fatbike Helsingissä helposti ja edullisesti suoraan verkkokaupasta haluamallesi ajalle. Olitpa sitten maastopyöräilyn vasta-alkaja, kokenut konkari tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät varmasti sopivan pyörän käyttöösi.

Jos haluat saada kokeneen ammattilaisen oppaaksi pyöräretkellesi tai valmentamaan sinut maastopyöräilyn saloihin, sekin onnistuu. Varaa meiltä opastettu maastopyöräretki.

Tutustu Hotelli Haagassa sijaitsevan Helsingin pyörävuokraamomme pyörävalikoimaan. Sieltä löydät muun muassa sähköiset maastopyörät, sähköiset ja lihasvetoiset fatbiket ja läskipyörät sekä mtb-pyörät niin aikuisille kuin lapsille. Varaa pyörät helposti alta tai ole yhteydessä +358 44 9017278 tai helsinki@rolloutdoors.com.

Jos tarvitset opastusta oikeanlaisen pyörän valintaan, niin kilauta, laita viestiä tai tule käymään, autamme sinua mielellämme pyörän valinnassa!

Meillä käy maksuvälineenä mm. seuraavat liikuntaedut!

liikuntaseteli työsuhde-etu maksuväline
Pyöräily maastopyöräily sähköpyöräily läskipyöräily kurssi alkeiskurssi mitä tehdä helsingissä retki luonto

Pääkaupunkiseudun upein pyöräilyelämys odottaa sinua!

Maastopyöräilyä pääkaupungissa – teemme siitä sekä helppoa että hauskaa! Roll Outdoorsilta vuokraat laadukkaat ja hyvin huolletut pyörät kaikenlaisille reiteille ja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tartu tilaisuuteen ja tule nauttimaan Helsingistä parhaalla mahdollisella tavalla, eli pyörän selästä!

Koe upean Helsingin Keskuspuiston pyöräilyreitit uusin silmin maastopyörän satulasta. Jos et ole aiemmin maastopyöräilyyn vielä tutustunut, yllätyt varmasti siitä, miten helppoa ajaminen nykyaikaisilla ja laadukkailla pyörillä on. Jos haaveilet ensimmäisen oman pyörän ostamisesta, tutustu meillä erityyppisiin pyöriin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Meillä on tarjolla monipuolinen pyöräkalusto maastoajoon. Vuokralle löytyy niin vaativampaan polkuajoon sopivaa täysjoustopyörää kuin jäykkäperää, sähköavustuksella tai ilman. Kaikkiin vuokrauksiin sisältyy suojaava maastopyöräilykypärä ja meiltä saat tarvittaessa myös tehokkaat valot.

Kaipaatko kavereita pyörälenkeille? Haluatko tutustua samanhenkiseen porukkaan? Haluatko vihkiytyä maastopyöräilyn maailmaan? Järjestämme Helsingissä monipuolisesti erilaisia opastettuja pyöräilyretkiä, -tapahtumia ja -kursseja. Tutustu opastettuihin pyöräretkiimme ja toimintaamme ja varaa itsellesi sopiva pyöräretki tai kurssi heti!

Saat kaiken Helsingin upeimpaan pyöräilyelämykseen yhdestä paikasta Roll Outdoorsilta!

5 syytä valita Roll Outdoors pyörävuokraus, Helsinki:

  1. Me rakastamme maastopyöräilyä – ja haluamme tuottaa sinullekin upeita hetkiä suurella sydämellä ja isolla tunteella Helsingissä.
  2. Monipuolinen ja laadukas valikoima huollettuja vuokrapyöriä: muun muassa maastopyörät, fatbiket ja sähköpyörät.
  3. Mukavat ihmisemme vuokraamossa auttavat sekä pyörän käytössä että reittivalinnoissa.
  4. Opastetuilla retkillä ammattitaitoiset oppaamme huolehtivat sinusta ja parhaasta mahdollisesta elämyksestä.
  5. Pyörän vuokraaminen on helppoa ja nopeaa – tee se vaikka heti alta.

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää pyöränvuokrauksesta Helsingissä ja Keskuspuistossa tai opastetuista pyöräretkistämme? Kaipaatko kenties lisää tietoa fatbikeistä tai maastopyöristämme? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme kaikissa pyörän vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Puhelin:+358 44 9017278
Sähköposti: helsinki@rolloutdoors.com