Pyöräretki toiveidesi mukaan!

Räätälöity pyöräretki juuri sinun tarpeisiisi

Räätälöity pyöräretki Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla suunitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan ja toteutetaan useimmiten sähköpyörillä. Meidän tavoitteemme on tarjota hauskoja pyöräilykokemuksia ja reipasta ulkoilua kauniissa  luonnossa. Samalla ryhmä voi oppia, nauttia, virkistyä ja tiimiytyä – tai mikä porukan tavoite onkaan.

Suunnittelussa huomioimme asiakkaan toiveet reitin pituudesta, maastosta, nähtävyyksistä ja pysähdyspaikoista. Toteuttamme myös asiakkaan toiveiden mukaiset oheispalvelut ennen retkeä, reitin varrella sekä retken jälkeen. 

Räätälöidyt retket sopivat kaikenlaisille asiakkaille, perheistä kaveriporukoihin, aloittelijoista kokeneisiin pyöräilijöihin ja pienistä ryhmistä isompiin ryhmiin. Joka tapauksessa haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri heille sopivan pyöräilykokemuksen ja unohtumattoman elämyksen. Kysy rohkeasti, niin ideoidaan yhdessä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita suoraan sähköpostia tai soita meille toimistoon ja suunitellaan juuri sinun ryhmällesi sopiva retki! Puhelin: 0449017278 Sähköposti: helsinki@rolloutdoors.com