Herkullinen idea tiimipäivään - Helsinki

Pyöräilyä ja metsäpizzaa Helsingin keskuspuistossa

Tuo työ- tai ystäväporukkasi opastetusti maastopyöräilemään hauskoille metsäpoluille. Meillä on siihen aivan mahtavan ainutlaatuinen lisäehdotus! Nimittäin kun parin tunnin pyöräilyn jälkeen vatsa jo kurnii, niin siihen oiva ratkaisu on ihan itse tehty ja pizzauunissa paistettu, herkullinen ja mehevä pizza keskellä metsää.

Aivan lyömätön idea tyhy-päiväksi!

Päivä etenee niin, että tulette porukalla Roll Outdoorsille Helsingin Haagaan, jossa jaamme maastopyörät ja kypärät osallistujille. Siellä ammattitaitoiset oppaamme antavat myös pyörän käyttöön ja ajamiseen pienen koulutuksen, ja tämän jälkeen hypätään pyörän selkään.

Pyöräiltyämme parisen tuntia ja tutkittuamme keskuspuiston ja sen lähialueen parhaat polut ja reitit, alkaa nälkäkin varmasti jo heräillä. Tässä vaiheessa saavumme metsän keskelle sopivaan paikkaan, jossa meitä odottavat pizzantekotarvikkeet ja pizzauunit sekä kokkimaestro Jarno.

Jokainen pääsee siis tekemään ja paistamaan oman herkullisen pizzansa ulkosalla pellettilämmitteisessä pizzauunissa Jarnon rautaisella opastuksella. Se on helppoa, hauskaa ja varmasti palkitsevaa! 

Pizzat syötyämme ja nälän taltutettuamme siirrymme pyörillä rauhallisesti takaisin Roll Outdoorsin vuokraamolle palauttamaan pyörät.  Siitä voitte jatkaa haluamaanne suuntaan sulattelemaan pizzoja ja koettuja elämyksiä.

hinta

Hinta per osallistuja on 135 €. Minimi osallistujamäärä/ laskutus on 6 henkeä.

varaukset

Pyöräilyä ja pizzaa -retki järjestetään vain tilauksesta. Laita viestiä helsinki@rolloutdoors.com ja kysy retken saatavuus.

yksityiskohdat

Retkelle ei ole erityisvaatimuksia. Pyörälläajotaito riittää. Erikoisruokavaliot on mahdollista toteuttaa. 

Mitä sisältyy

Hinta sisältää laadukkaan sähköavusteisen maastopyörän, kypärän, ammattitaitoisen oppaan palvelut

ja lisäksi:

yhden pizzan kahdella täytteellä (omavalintainen, rajattu raaka-ainelistaus), 2 virvoitusjuomaa (alkoholitonta) ja ohjatun pizzan muotoilun ja paistamisen pellettiuunissa.

Huomioithan

Tapahtuma on täysin päihteetön.

Lisäpalvelut

Jos haluatte mennä pyöräilyn ja ruokailun jälkeen peseytymään, ovat Hotelli Haaga Central Parkin sauna- ja uima-allastilat käytössänne lisämaksusta. Kysy lisää.

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää pyöränvuokrauksesta Helsingissä tai opastetuista retkistämme? Kaipaatko kenties lisää tietoa fatbikeistä tai maastopyöristämme? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme kaikissa pyörän vuokraukseen liittyvissä asioissa. Puhelin: 0449017278 Sähköposti: helsinki@rolloutdoors.com