Mitä missä milloin?

Ennakko-ohjeet opastetuille retkille

Aiotko liittyä mukaan opastetuille pyöräretkelle Helsingissä? Täältä löydät tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valmistautua parhaaseen mahdolliseen aktiviteettiin Helsingin keskuspuistossa. Nämä ohjeet koskevat retkiä, joista ei ole erikseen sovittu jotain muuta.

Tapaamispaikka

Tapaamme Helsingin vuokraamollamme Hotel Haaga Central Parkin rakennuksesssa, osoitteessa Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki. On hyvä saapua noin 15 minuuttia ennen lähtöaikaa., jotta saamme jaettua pyörät ja lähdettyä sujuvasti ajallaan liikkeelle.

Mitä retkiin sisältyy?

Tietysti pyörät! Valintasi mukaan pyörä voi olla joko sähköavusteinen tai lihasvetoinen. Lisäksi kaikki osallistujat saavat päähänsä laadukkaan kypärän ja tarvittaessa tehokkaat ajovalot. Maastopyöräillessä kypärä on pakollinen, ja lisäksi sen tulee olla sopiva ja asianmukaisesti säädetty. Voit luonnollisesti käyttää myös omaa kypärääsi.

Miten pukeutua?

Tarvitset pyöräilyyn säänmukaisen varustuksen. Myöhään syksyllä, talvella ja aikaisin keväällä erityishuomioita kannattaa kiinnittää jalkojen, käsien ja kasvojen suojaamiseen. Muuten tärkeää on vaatteiden tuulenpitävyys ja vedenkestävyys, etenkin jos sää on kolean tuulinen tai sateinen. Huomioi myös, että retkellä vaatteille saattaa lentää vettä ja kuraa, hieman säästä riippuen. Pitkät kaulaliinat, olkalaukut ja leveät lahkeet haittaavat turvallisuutta.

Ennakkovalmistautuminen

Nälkäinen ja janoinen pyöräilijä harvoin on onnellinen pyöräilijä. Syö ja juo aina hyvin ennen pyöräilemään lähtemistä. Huolehdi mukaan juotavaa ja pientä lisäenergiaa, esimerkiksi patukka.

Muuta tärkeää!

Osallistujien turvallisuuden takia kaikkien osallistujien tulee olla retkillä selvin päin (promilleraja 0). Mikäli sinulla on tiedossa olevia sairauksia tai muita rajoitteita, joista oppaan olisi hyvä tietää, voit kertoa niistä meille etukäteen tai suoraan oppaalle ennen retken alkua. 

Voimmeko auttaa?

Jäikö sinulle kysyttävää valmistautumisesta? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme valmistautumiseen liittyvissä asioissa Puhelin: +358449017278 Sähköposti: helsinki@rolloutdoors.com