Tiimipäiväksi tekemistä Rovaniemellä - virkistyspäivä maastopyöräillen!

Kuvittele seuraava tilanne: aurinko paistaa kirkkaalta talvitaivaalta ja kimaltelee vastasataneen lumen pinnalla. Olet Rovaniemen upeilla läskipyöräreiteillä yhdessä työporukkasi kanssa viettämässä ansaittua virkistyspäivää. Tai ehkäpä aurinko lämmittää jo kesäisesti ja raikas metsä kutsuu maastopyöräilyn pariin. Molemmissa tapauksissa tunnelma on innostunut ja odottava, kun kaikki kokoontuvat pyöräretken alkuun. Reitin varrella pysähdytte ihailemaan lumoavia maisemia ja pidätte taukoa nuotiolla nauttien eväistä ja hyvästä seurasta. Tämä on aktiivinen virkistyspäivä parhaimmillaan.

Pyöräily on erinomainen vaihtoehto tiimipäivän ohjelmaksi niin talvella kuin kesälläkin. Tämä aktiivinen harrastus tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja haasteita, joista koko työporukka voi nauttia yhdessä. Sähköpyöräilyn avulla tiimipäivästä saadaan irti parhaat puolet eri vuodenaikoina.

Talvella maastopyöräilyn viehätys piilee lumisten metsien ja järvien tunnelmallisissa maisemissa. Läskipyörät, joiden leveät renkaat sopivat erityisen hyvin lumisille ja pehmeille alustoille, mahdollistavat miellyttävän pyöräilykokemuksen talvisissa olosuhteissa. Talvipyöräilyretkellä työporukka pääsee yhdessä kokemaan ainutlaatuisen yhdistelmän fyysistä aktiviteettia, luonnonrauhaa ja yhteisen kokemuksen voimaa. 

Kesällä maastopyöräilyn parhaita puolia ovat sen tarjoamat monipuoliset haasteet ja vaihtelevat maisemat. Työporukalle valitaan sopiva reitti, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnon kauneudesta sekä testata turvallisesti ja sopivasti annosteltuna fyysistä kuntoa ja taitoja. Kesäinen tiimipäivä maastopyöräilyn parissa voi sisältää esimerkiksi rentoa polkuajelua ja halukkaille kutkuttavia maastohaasteita, joiden kautta tiimin yhteishenki kasvaa ja työntekijät saavat uutta virtaa arkeen.

Niin talvisin kuin kesäisin maastopyöräily antaa työporukalle mahdollisuuden kokea yhteisiä elämyksiä ja oppia tuntemaan toisensa uudella tavalla.

Miten järjestää aktiivinen tiimipäivä

Aktiivinen tekeminen virkistyspäivän ohjelmassa on erinomainen tapa parantaa työyhteisön hyvinvointia, lisätä yhteishenkeä ja kohottaa motivaatiota. Kun valitsette ohjelmaksi maastopyöräilyn Rovaniemen reiteillä, saatte kokea yhdessä unohtumattoman päivän luonnon helmassa, mikä voi auttaa vahvistamaan työporukan sisäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Palveluntarjoaja tekee suurimman osan suunnittelusta, joten asiakkaan tarvitsee vain tulla paikan päälle ja nauttia päivästä. Tässä on lyhyt ohje siitä, miten helppoa aktiivisen virkistyspäivän järjestäminen Rovaniemellä maastopyöräilemään on:

  1. Valitse ajankohta: Määritä virkistyspäivälle sopiva ajankohta, joka huomioi työntekijöiden aikataulut

  2. Pyydä tarjous tai klikkaile tiimisi pyöräilemään nettikaupan kautta: Tarjoamme räätälöityjä maastopyöräilykokemuksia sekä valmiita retkipaketteja. Palveluntarjoaja vastaa sopivann reitin valinnasta ja huolehtii turvallisuudesta.

  3. Saavu retkelle ja nauti päivästä: näin helppoa se on!

Tutustu lisää tyhypäivään Rovaniemellä >>

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta rovaniemi@rolloutdoors.com tai soittamalla Rovaniemen toimipisteelle: 0400 3800 63