näin järjestät aktiivisen tyhy-päivän

TyHy-päivät ovat tänä päivänä lähtökohtaisesti aktiivisia. Ennen TyHy-päivä tarkoitti yleensä saunomista ja rajua ryyppäämistä, treeniä pikkujoulua varten. Nykyään työhyvinvointipäivä tarkoittaa liikuntaa ja henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimista.

Työntekijöitä on erilaisia ja niin on myös aktiviteettejä. Kaikki eivät halua tehdä kaikkea eivätkä syystä toisesta välttämättä pystykään, mutta rento yhdessäolo luonnossa kiinnostaa useimmiten kaikkia.

Roll Outdoors on järjestänyt kymmeniä työhyvinvointipäiviä ja siksi kokosimme muutaman vinkin sellaista suunnitteleville.

  1. Valitse päivämäärä joka sopii kaikille. Seuraava viikko tulee liian nopeasti eivätkä kaikki pääse paikalle.  Varaa päivä noin kuukausi etukäteen, jotta mahdollisimman moni ehtii järjestää itsensä paikalle. Ehdit myös järjestää päivän kunnolla.
  2. Kartoita, mitä ihmiset haluavat tehdä. Isomman porukan voi jakaa pienempiin ryhmiin, jolloin ryhmät kiertävät ja tekevät kaikkea tai eri ryhmät tekevät eri asioita. Illallisella voidaan istua sitten kaikki yhdessä.
  3. Suunnittele järkevä aikataulu.  Jotkut tulevat kaukaa ja toiset läheltä. Ei ole kivaa tulla vaikkapa kiipeämään tai pyöräilemään, jos joutuu heräämään kukonlauluun ehtiäkseen paikalle. Mieti myös moneltako syödään ja mitä, onko välipaloja ja mihin aikaan saunotaan tai paljuillaan.
  4. Järjestä kaikki valmiiksi tai pyydä tarjous järjestelyistä – se on helpompaa.
  5. Nauti päivästä ja mukavasta yhdessäolosta!


Roll Outdoors järjestää usein pyöräilyyn keskittyviä työhyvinvointipäiviä, mutta sen lisäksi voimme tehdä paljon muutakin. Jos kaikki eivät halua pyöräillä, niin pystymme toimipisteestä riippuen tarjoamaan esimerkiksi:

Polkujuoksua, Metsässä oleilua, Patikointia, Melontaa, Suunnistusta, Lasin puhallusta, Kirveen heittoa, Saunomista, Paljuilua, Luentoja, maastopyöräilyn alkeiskursseja ja hiekkatiepyöräilyä. Sekä tietenkin paljon paljon muuta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous meiltä!

 

 

Voimmeko auttaa?

Voimmeko auttaa tyhy-päivän järjestämisessä? Ota yhteyttä alla löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com ja suunnitellaan teille täydellinen tyhy-päivä!