Lennot Rovaniemelle: Kattava Opas Talvimatkailuun Rovaniemellä

Tervetuloa kattavaan oppaaseenne Rovaniemelle, Suomen Lapin helmeen ja viralliseen Joulupukin kotikaupunkiin! Kun aloitatte tämän arktisen matkan kanssamme.

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

Lentoyhteydet Yksinkertaistettuina: Saat yleiskatsauksen lentoyhteyksistä Rovaniemelle eri puolilta Eurooppaa, joka helpottaa matkasi suunnittelua.

Suorat Lennot – Lippusi Arktikselle: Yksityiskohtainen lista lentoyhteyksistä merkittävistä Euroopan kaupungeista Rovaniemelle auttaaksesi matkasi suunnittelussa.

Helsinki – Porttisi Rovaniemelle: Ymmärrä Helsingin rooli monille matkailijoille yhteydenpisteenä, tietoa lennoista Suomen pääkaupungista Rovaniemelle.

Sähköistävät Kokemukset: Koe matkallasi mm. sähköfatbiken jännitys jäisillä poluilla Lapissa, sekä monia muita unohtumattomia arktisia aktiviteetteja.

Olitpa sitten kokenut maailmanmatkaaja tai suunnittelet ensimmäistä jäistä seikkailuasi, tämä blogikirjoitus on suunniteltu tarjoamaan kattava opas kaikkeen Rovaniemeen liittyvään. Aloitetaan tutkiminen!

Yksinkertaista Arktista Matkaasi – Yleiskatsaus Lentoyhteyksistä

Lennot Rovaniemelle ovat nyt helpompia kuin koskaan suoran lentoyhteyden ansiosta eri puolilta Eurooppaa talvi- ja kevätkausina. Lentoyhtiöt, kuten Finnair, Norwegian, easyJet, Ryanair ja monet muut tarjoavat lentoyhteyksiä Rovaniemen ja suurten kaupunkien, kuten Lontoon, Pariisin, Istanbulin, Dublinin, Madridin, Amsterdamin ja Berliinin välillä.

Suorat lennot Rovaniemelle – Arktiseen seikkailuusi

Matkasi lumoavaan Rovaniemen kaupunkiin on nyt helpompaa kuin koskaan. Suoria lentoja eri Euroopan kaupungeista talvi- ja kevätkausilla 2023-2024 on saatavilla mm. seuraavasti:  

 • Lontoo (Gatwick ja Stansted) – Rovaniemi: Lentoyhtiönä easyJet ja Ryanair
 • Pariisi (Charles de Gaulle) – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Air France
 • Istanbul – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Turkish Airlines
 • Dublin – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Ryanair
 • Brysselin Charleroi – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Ryanair
 • Manchester – Rovaniemi: Lentoyhtiönä easyJet
 • Madrid – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Iberia
 • Amsterdam – Rovaniemi: Lentoyhtiöinä KLM ja easyJet
 • Wien – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Austrian Airlines
 • Milano (Malpensa ja Bergamo) – Rovaniemi: Lentoyhtiönä easyJet ja Ryanair
 • Barcelona – Rovaniemi: Lentoyhtiönä Vueling

Välilasku Helsingissä – Porttisi Rovaniemelle

Monille matkailijoille, erityisesti niille, jotka eivät tule suoraan palvelluilta paikoilta, matka Rovaniemelle usein sisältää yhteyden Suomen pääkaupungin, Helsingin kautta. Helsinki-Vantaan lentoasema, joka on kansainvälinen portti Suomeen, tarjoaa useita käteviä yhteyksiä Rovaniemelle. Useilla päivittäisillä lennoilla Helsingin ja Rovaniemen välillä, jotka Finnair ja Norwegian operoivat, arktinen seikkailusi on helposti saavutettavissa, riippumatta siitä, mistä aloitat matkasi.

Eurooppalaisista kaupungeista, kuten Prahasta, Roomasta, Lissabonista tai Budapestista, voit ottaa suoran lennon Helsinkiin ja sitten yhdistää Rovaniemelle lyhyellä kotimaan lennolla. Samoin niille, jotka matkustavat mannertenvälisistä kohteista, kuten New Yorkista, Pekingistä tai Tokiosta, Helsinki toimii saumattomana yhteytenä Rovaniemen arktiseen ihmeeseen.

Helsinki-Vantaan lentoasema on hyvin varusteltu ja matkustajaystävällinen, suunniteltu tekemään välilaskusi mahdollisimman mukavaksi ja tehokkaaksi. Laajan kauppojen, ravintoloiden ja jopa kirjanvaihtopisteen ansiosta matkasi Rovaniemelle voi olla yhtä nautittava kuin kohde itse.

Rovaniemen Talvinen Ihmemaa – Miksi matkustaa Rovaniemelle talvella?

Lyhyesti sanottuna Rovaniemi tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän koskemattomia lumisia maisemia, lumoavia revontulia ja ainutlaatuisia arktisia aktiviteetteja, mikä tekee siitä täydellisen talvikohteen.

Rovaniemellä on kokeiltava sähköistä fatbikea. Ekologinen ja innostava tapa tutustua lumisiin polkuihin, sähköinen fatbike, tarjoaa vaihtoehdon perinteisille lumilajeille. Leveät renkaat tarjoavat ylimääräistä pitoa ja vakautta lumisilla ja jäisillä poluilla, mikä tekee siitä saavutettavan kaikille. Kuvittele polkevasi lumoavan lappilaisen erämaan läpi, vain pehmeän lumen rahina renkaiden alla, harvinaisten revontulien valaistessa taivasta ylläsi.

pyöräily maastopyörä sähköpyörä sähköläskipyörä retki pyöräretki maastopyöräretki pyöräreitti talvireitti läskipyöräreitti talvipyöräily moottorikelkka vaihtoehto

Rovaniemi tarjoaa myös muita arktisia kokemuksia, kuten hiihto- ja valokuvausretkiä päivisin ja öisin, vierailuja Joulupukin kylässä, pilkkimistä ja paljon muuta. Sen ainutlaatuinen sekoitus hauskaa seikkailua ja rauhallista kauneutta tekee siitä talvikohteen, jollaista ei ole muualla. 

Mikäli pyöräilykärpänen puraisi juttua lukiessa voit varata pyörät tai opastetun retken suoraan alla olevasta verkkokauppaupotuksesta. Voimme myös suositella lämpimästi Hostel Cafe Kodin majoitusta, sekä Beyond Arcticin ohjelmapalveluita Rovaniemellä.

Hävisikö tästä varausikkuna?
Vieraile varaussivustolla https://book.rolloutdoors.com tai ota yhteyttä myyntiin saariselka@rolloutdoors.com tai 0400 188 261

Kysyttävää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Avainsanat: Suorat lennot Rovaniemelle, Helsinki-Rovaniemi yhteys, Finnair, Norwegian, Helsinki välilasku, Arktinen seikkailu, Rovaniemen matkaopas