Roll Outdoors muuttaa Kiilopäältä Saariselälle!

UUSI VUOKRAAMO SAARISELÄN KESKUSTASSA

Roll Outdoors jatkaa toimintaansa Saariselällä. Uusi vuokraamo avataan Saariselän keskustassa 10.11.2023! Vuokraamomme sijaitsee aivan Saariselän kylän ytimessä samoissa tiloissa Skárr ravintolan kanssa osoitteessa Saariseläntie 3, 99830 Saariselkä. Vuokraamo on  uuden ensi kesänä avattavan kauppakeskus Kuukkelin naapurissa, mistä on helppo siirtyä maastoon ja Urho Kekkosen Kansallispuiston poluille. Tarkista aukioloajat sekä sijainti kartalta Saariselän vuokraamon sivulta klikkaamalla TÄSTÄ.

Pikaisesta muuttoaikataulusta johtuen mm. vuokraamon kyltit uupuvat vielä ja vuokraamon sisustaminen tulee varmasti ottamaan aikansa. Kuitenkin tärkein, eli kalusto ja henkilökunta ovat paikalla auttamassa teitä heti avaamisesta lähtien!

 

TALVIREITIT

Talvireitit Saariselkä – Kiilopään alueella ovat nousemassa taas pystyyn! Rakennus- ja kunnostustyön suunnittelu on vielä käynnissä, joten näistä tiedotamme lisää myöhemmin. 

HIIHTELEMÄÄN?

Palveluina tuttujen pyörävuokrausten ja opastettujen sähköpyöräretkien lisäksi tulemme tarjoamaan opaspalveluita myös muiden ulkoilulajien parissa. Olisiko esim. Christan hiihtelyretket juuri hyvä aktiviteetti majoitusasiakkaillesi?  Pysykääpä kuulolla ja nähdään tulevana talvena myös Saariselällä!

 

Terveisin
Roll Outdoors Saariselän väki

 

PS: Tällä viikolla 16-22.10.2023 vuokraamo toimii muuttotöiden lomassa ennakkovarausperiaatteella. Tiedustelut puhelimella 0400 188 261 tai sähköpostilla: saariselka@rolloutdoors.com

sähköpyörävuokraamo pyörävuokraamo saariselkä
sähköpyörävuokraamo pyörävuokraamo