Roll Outdoorsin ja Suomen Latu Kiilopään yhteistyö päättyy syyskuun lopussa

Olemme Roll Outdoorsilla olleet iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä Suomen Latu Kiilopään kanssa. Tämä yhteistyö on tuonut monille asiakkaillemme unohtumattomia hetkiä sekä laadukkaita palveluita. Maailma kuitenkin muuttuu ja muutoksia tapahtuu välillä hurjalla vauhdilla. Valitettavasti sopimusta talvikaudelle 23-24 ei enää saatu syntymään ja näin ollen Roll Outdoorsin ja Suomen Latu Kiilopään yhteistyö tulee päätökseensä syyskuun lopussa.

Vuokraamotoiminta:
Olemme tarjonneet vuokraamopalveluita sekä opastettuja retkiä Suomen Latu Kiilopäältä. Yhteistyön päättyessä etsimme aktiivisesti uusia toimitiloja Saariselän alueelta. Tavoitteenamme on jatkossakin tarjota teille unohtumattomia elämyksiä luonnossa. Mikäli sinulla on itselläsi toimitilaa vapaana Saariselän alueella tai tiedät jonkun keneen kannattaa ottaa yhteyttä, otamme kaikki vinkit mielellämme vastaan.

Mikäli sinulla on varaus sisällä meille tulevalle talvelle me olemme sinuun yhteydessä lähiaikoina.

Kiilopää tiedottaa vuokraamotoimintansa jatkosta. Mikäli olet tulossa Kiilopäälle ja kaipaat nyt  lisätietoa, voit olla yhteydessä Kiilopäälle sähköpostilla kiilopaaguides@suomenlatu.fi

Matkatoimistot: 

Olemme kaikkiin yhteistyökumppaneihimme yhteydessä lähiaikoina.

Talvireitistö:
Olemme vuosien varrella rakentaneet suosittuja talvipyöräilyreittejä Kiilopään alueelle. Nämä reitit ovat tarjonneet monille lumoavia hetkiä talvisessa luonnossa. Koko Saariselän alueen ensi talven pyöräreittien rakennus on yleisesti vielä selvityksessä. Mistä ja mihin reitit menevät ja kuka ne rakentaa selvinnee syksyn aikana.

Lopuksi haluamme sydämellisesti kiittää jokaista asiakastamme, joka on ollut tavalla tai toisella osallisena meidän ja Suomen Latu Kiilopään yhteisellä matkalla. Jokainen teistä on tehnyt matkastamme erityisen. Odotamme innolla, että voimme palvella teitä uusissa tiloissa ja tarjota jatkossakin unohtumattomia kokemuksia.

Mikäli muutos herättää kysymyksiä, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Email: johannes@rolloutdoors.com
puh: +358 (0)50 380 7159