Huraa! Meillä on mahtavia uutisia: etelän kapteeni on löytynyt! Etsimme kissojen, koirien ja kaikkien elollisten olentojen avulla henkilöä, joka voisi johtaa Roll Outdoorsin Helsingin sekä Fiskarsin toimipisteiden toimintaa. 

Oikea henkilö löytyi yllättävän läheltä, kun Roll Outdoorsin lähettiläs Tom “Reipasta päivää” Nylund nosti kätensä ilmaan ja tarttui väkevällä otteella ruoriin 19. päivänä huhtikuuta 2022.

Aiemmin Tom on vetänyt maastopyörälenkkejä Rollille, muun muassa Bikes, Business and Breakfast -viikkoajoja. Helsinkiläinen, televisiosta tuttu aktiivireippailija koordinoi tästä eteenpäin Helsingin ja Fiskarsin toimintoja ja myy yrityksille pyöräilyelämyksiä. Haagan vuokraamon viereinen Helsingin Keskuspuisto on Tomin sydäntä lähellä ja siellä hän viettää paljon aikaa. Raaseporissa Tom mökkeilee, joten Fiskars on tullut hänelle myös tutuksi.

Tomin työmaata on erityisesti tyhy-päivien myynti. ”Haluan tehdä työelämästä hauskempaa ja liikunnallisempaa tarjoamalla yrityksille laadukkaita pyöräilykokemuksia. Ajatus ei ihmisillä juokse, kun he istuvat sisällä koneen ääressä. Harva ihminen toteaa kuolinvuoteellaan, että olisinpa pyöräillyt vähemmän”, summaa Tom.

Tervetuloa Rollin tiimiin Tom!

Tomin löytää instagramista  , youtubesta sekä Facebookista 

Ja muut yhteystiedot

+358447611302

tom@rolloutdoors.com