tutustu lapin luonnon ihmeisiin sähköpyörillä

Huom! Palvelemme nykyisin Saariselän kylällä osoitteessa Saariseläntie 3.

Nykyisiin yhteistyökumppaneihin olemme yhteydessä lähiaikoina. 

Aktiviteetteja unelmien listalle - pyöräretki lapissa!

Etsitkö asiakkaillesi uusia aktiviteetteja ja elämyksiä? Tuotamme ympäri vuoden laadukkaita pyöräretkiä opastetusti ja olemme saaneet asiakkailta erinomaista palautetta. Katso vaikkapa Tripadvisorista!

Autamme mielellämme sinua ja vieraitasi löytämään pyöräilyn ihanuuden. Voit ottaa yhteyttä myyntitiimiimme tai varata tapaamisen myyntiä varten klikkaamalla alla olevia linkkejä tai lähettämällä meille viestin osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com.

Talvipyöräilyretket Saariselkä-Kiiolopään upeilla talvireiteillä

Talvipyöräily sähköavusteisilla läskipyörillä on ainutlaatuinen ja hauska tapa kokea talvinen ihmemaa. Tämä aktiviteetti yhdistää pyöräilyn jännityksen sähköavustuksen helppouteen, mikä tekee siitä sopivan kaiken tasoisille ajajille.

Fatbike-pyörissä on leveät renkaat, jotka tarjoavat vakautta sekä erinomaisen pidon lumella ja jäällä. Asiakkaasi voivat keskittyä nauttimaan upeasta talvisesta maisemasta.

Sähköavustuksen ansiosta asiakkaasi voivat helposti ajaa läpi huikean talvipyöräilyreittimme, ja kokea unohtumattoman elämyksen. Olitpa sitten etsimässä virkistävää ulkoilutuokiota luonnon keskellä tai adrenaliinilla höystettyä seikkailua, on talvipyöräily sähköavusteisilla maastopyörillä aktiviteetti, joka jokaisen talvivieraan on koettava.

Käytä siis saman tien kullanarvoinen tilaisuus  hyväksesi ja lisää tämä jännittävä aktiviteetti vieraidesi valittavaksi. Anna heidän löytää talven taika uudella ja kiehtovalla tavalla!

Talvipyöräilyseikkailu ryhmille personoidulla ohjauksella

Tarjoamme Roll Outdoorsilla talviretkiä/ -safareita Kiilopäällä sähköavusteisilla läskipyörillä 2-12 hengen ryhmille. Korkea oppaiden ja vieraiden suhde takaa sen, että jokainen osallistuja saa henkilökohtaista huomiota ja tukea seikkailunsa aikana. Ammattitaitoiset ja kokeneet oppaamme tarjoavat turvallisen ja nautinnollisen elämyksen talvisessa maisemassa sähköavusteisella pyörillä.

 

Keskiyön auringon taikaa Saariselkä-Kiilopäällä

Keskiyön aurinko, ”yötön yö” kesällä, on ainutlaatuinen luonnonilmiö, joka tapahtuu Lapin alueella kesäkuusta heinäkuuhun. Tämä eksoottinen ilmiö tarjoaa mieliinpainuvan tilaisuuden tutkia Kiilopään kauniita maisemia valoisalla ympäri vuorokauden

Kesällä pyöräretket Saariselällä ovat parhaita tapoja kokea Lapin kesä. Retki tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta läpi vuorokauden, kun aurinko ei laske lainkaan.

Maastopyöräily Saariselkä-Kiilopäällä on upea kokemus, joka sopii kaiken tasoille osallistujille. Asiakkaasi ei tarvitse olla kokeneita pyöräilijöitä, sillä retkellä on mukana ammattitaitoinen opas. Hän opastaa asiakkaasi ajamaan turvallisesti poluilla, sekä kertoo paikallisista lajeista,  luonnosta ja ympäristöstä.

Kesäinen maastopyöräretki Kiilopäällä on loistava tilaisuus nauttia Lapin yöttömän yön maagisuudesta ja tunnelmasta, jonka voi löytää vain Lapista. Kokemus on varmasti unohtumaton, ja se on täydellinen lisäys vieraiden ”bucket list” -listalle.

 

Edellytykset Roll Outdoorsin retkille osallistumiseen

  • Ajajan pituuden on oltava yli 150 cm: Tämä vaaditaan turvallisuuden ja ajomukavuuden vuoksi, sillä pyörät on suunniteltu tietyn pituisille ajajille.
  • Kyky nousta ja laskeutua pyörän päälle/päältä helposti: Tämä on tärkeää ajajan turvallisuuden ja mukavuuden sekä kierroksen sujuvuuden kannalta.
  • Kyky ajaa tiellä ilman vaikeuksia: Tällä varmistetaan, että ajajat voivat osallistua retkelle turvallisesti ja pelkäämättä. On tärkeää, että ajajilla on perustaidot pyörän käsittelyyn, ja että he pystyvät ajamaan tiellä ilman vaikeuksia.

Ekologinen vaihtoehto, jota vieraiden ei tarvitse katua jälkeenpäin

Kesällä ja talvella maastopyöräily sähköavusteisilla fatbike-pyörillä ja maastopyörillä on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto Rovaniemellä verrattuna muihin suosittuihin aktiviteetteihin. Toisin kuin esimerkiksi moottorikelkkailu, maastopyöräily minimoi CO2-päästöjä, mikä tekee siitä puhtaamman ja vihreämmän vaihtoehdon. Valitsemalla maastopyöräilyn autat vähentämään asiakkaidesi hiilijalanjälkeä ja säilyttämään luonnonkauniin ympäristön tuleville sukupolville.

Sähköavusteiset fatbike-pyörät tarjoavat ympäristölle vähävaikutteisen liikuntamuodon, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikentasoisille pyöräilijöille, jotka haluavat nauttia luonnon kauneudesta ja pysyä aktiivisina vähentäen samalla vaikutustaan ympäristöön. Hauskuutta, liikuntaa ja ulkoilua yhdistävä maastopyöräily sähköavusteisilla pyörillä on täydellinen valinta matkailijoille, jotka haluavat kokea upeita luontoelämyksiä ja nauttia kestävästä lomailusta.