Kevätkauden startti helsingissä

Nyt kun maastopyöräilykausi on jo ihan kulman takana, avaamme Helsingin toimipisteen jälleen talvitauon jälkeen huhtikuun alussa. Uutta päivitettyä pyöräkalustoa saadaan talliin komeilemaan kevään mittaan ja  tarjolla on edelleen Canyonin laadukkaita maastopyöriä sähköavustuksella sekä ilman. Vuokraamopalveluiden lisäksi Roll Outdoorsin palveluvalikoimaan kuuluvat opastetut pyöräretket sekä maastopyöräkurssit. Jos työporukkasi esimerkiksi suunnittelee tyhy-päivää, on maastopyöräily erinomaisen upea vaihtoehto mukavaan yhteiseen tekemiseen! 

HELSINGIN KESKUSPUISTON MAASTOPYÖRÄREITTI AVATAAN KEVÄÄLLÄ

Roll Outdoors on solminut Helsingin kaupungin kanssa sopimuksen keskuspuiston virallisen maastopyöräreitin ylläpidosta. Kestävöinti-, parannus- ja merkintätyöt aloitettiin jo viime syksynä, ja ne jatkuvat tänä keväänä. Reitti avataan huhtikuussa, kun urakka on saatu valmiiksi. Keskuspuisto on ollut pitkään merkittävä paikka maastopyöräilyn harrastajille, mutta virallisen reitin myötä olosuhteet paranevat. Merkitty reitti helpottaa navigoimista ja parantaa flow’ta sekä ohjaa ison osan pyöristä kestävälle polulle. Näin muut metsänosat jäävät vähemmälle käytölle, jolla ehkäistään maaston tarpeetonta kulumista. Reitti palvelee myös vähemmän kokenutta kuskia turvallisesti, mutta antaa samalla haasteita niitä toivoville. Tervetuloa vuokraamaan pyörä ja tutustumaan omin silmin, miltä metsäpoluista ja ulkoilureiteistä yhdistetty jouheva reitti näyttää ja tuntuu! 

ROLL OUTDOORS VETÄYTYY FISKARSISTA

Kaikki loppuu aikanaan. Roll Outdoorsin Fiskarsin pyörävuokraamo ei harmiksemme aukea enään tänä keväänä, eivätkä kaksi vilkasta kesäkautta ruukkikylässä saa jatkoa meidän osaltamme. Toivotamme kuitenkin kaikkea hyvää Fiskarsin ruukkikylälle ja alueen huikealle väelle. Fiskars on varmasti jatkossakin upea kohde ja paikka, jossa jokaisen pyöräilijän kannattaa käydä!

Keskitämme voimavaramme Helsingin Haagan toimipisteelle ja kehitämme nyt sen palveluita eteenpäin. Fiskarsin maastopyöräilytoiminta jatkuu paikkakunnalla Fiskars Trail Centerin voimin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän liittyen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com