Maastopyöräilyretket ja vuokraukset asiakkaillesi!

Aktiviteetteja unelmien listalle - pyöräretket pienille ja isoille ryhmille

Etsitkö asiakkaillesi uusia aktiviteetteja ja elämyksiä? Tuotamme ympäri vuoden laadukkaita pyöräretkiä opastetusti ja olemme saaneet asiakkailta erinomaista palautetta. Katso vaikkapa Tripadvisorista!

Autamme mielellämme sinua ja vieraitasi löytämään pyöräilyn ihanuuden. Voit ottaa yhteyttä myyntitiimiimme tai varata tapaamisen myyntiä varten klikkaamalla alla olevia linkkejä tai lähettämällä meille viestin osoitteeseen myynti@rolloutdoors.com.

Talvipyöräilyretket Rovaniemen ja saariselkä-Kiilopään upeilla talvireiteillä

Talvipyöräily sähköavusteisilla läskipyörillä on ainutlaatuinen ja hauska tapa kokea talvinen ihmemaa. Tämä aktiviteetti yhdistää pyöräilyn jännityksen sähköavustuksen helppouteen, mikä tekee siitä sopivan kaiken tasoisille ajajille.

Fatbike-pyörissä on leveät renkaat, jotka tarjoavat vakautta sekä erinomaisen pidon lumella ja jäällä. Asiakkaasi voivat keskittyä nauttimaan upeasta talvisesta maisemasta.

Sähköavustuksen ansiosta asiakkaasi voivat helposti ajaa läpi huikean talvipyöräilyreittimme, ja kokea unohtumattoman elämyksen. Olitpa sitten etsimässä virkistävää ulkoilutuokiota luonnon keskellä tai adrenaliinilla höystettyä seikkailua, on talvipyöräily sähköavusteisilla maastopyörillä aktiviteetti, joka jokaisen talvivieraan on koettava.

Käytä siis saman tien kullanarvoinen tilaisuus  hyväksesi ja lisää tämä jännittävä aktiviteetti vieraidesi valittavaksi. Anna heidän löytää talven taika uudella ja kiehtovalla tavalla!

Edellytykset Roll Outdoorsin retkille osallistumiseen

  • Ajajan pituuden on oltava yli 150 cm: Tämä vaaditaan turvallisuuden ja ajomukavuuden vuoksi, sillä pyörät on suunniteltu tietyn pituisille ajajille.
  • Kyky nousta ja laskeutua pyörän päälle/päältä helposti: Tämä on tärkeää ajajan turvallisuuden ja mukavuuden sekä kierroksen sujuvuuden kannalta.
  • Kyky ajaa tiellä ilman vaikeuksia: Tällä varmistetaan, että ajajat voivat osallistua retkelle turvallisesti ja pelkäämättä. On tärkeää, että ajajilla on perustaidot pyörän käsittelyyn, ja että he pystyvät ajamaan tiellä ilman vaikeuksia.

Ekologinen vaihtoehto, jota vieraiden ei tarvitse katua jälkeenpäin

Kesällä ja talvella maastopyöräily sähköavusteisilla fatbike-pyörillä ja maastopyörillä on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto Rovaniemellä verrattuna muihin suosittuihin aktiviteetteihin. Toisin kuin esimerkiksi moottorikelkkailu, maastopyöräily minimoi CO2-päästöjä, mikä tekee siitä puhtaamman ja vihreämmän vaihtoehdon. Valitsemalla maastopyöräilyn autat vähentämään asiakkaidesi hiilijalanjälkeä ja säilyttämään luonnonkauniin ympäristön tuleville sukupolville.

Sähköavusteiset fatbike-pyörät tarjoavat ympäristölle vähävaikutteisen liikuntamuodon, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikentasoisille pyöräilijöille, jotka haluavat nauttia luonnon kauneudesta ja pysyä aktiivisina vähentäen samalla vaikutustaan ympäristöön. Hauskuutta, liikuntaa ja ulkoilua yhdistävä maastopyöräily sähköavusteisilla pyörillä on täydellinen valinta matkailijoille, jotka haluavat kokea upeita luontoelämyksiä ja nauttia kestävästä lomailusta.